Giveaway – vine Moşul!

Dragi, pentru că în curând vine (sau ar trebui să vină) Moş Nicolae, am decis să fac un nou giveaway rapid aici – Giveaway – vine Moşul!. De aceea, dăm drumul unuia (naţional), care va începe azi, 24 noiembrie 2016 şi se va încheia pe 29 noiembrie 2016, ora 22.oo. Premiul va fi expediat prin Poşta Română.

Mai mult decât Moş Nicolae, după cum ştiţi, eu am organizat concursul 100% românesc vreo doi ani la rând. Scopul său a fost de a vă încura să descoperiţi şi să folosiţi produsele brandurilor autohtone. Din păcate însă, acest an m-a prins nepregătită, aşa că am adoptat altă idee: aceea de a oferi un premiu cu produse 100% româneşti. De această dată, de la Cosmetic Plant. Una dintre voi va primi toată gama LiftUp, pe care sper să o folosească cu drag şi spor. Produsele au efect de lifting şi formula lor se bazează pe acid hialuronic. În plus, conţin extract de magnolie, care ajută la obţinerea unei pieli mai fine şi mai catifelate. Nu conţin parabeni sau parafine!

Giveaway - vine Moşul!

Ce trebuie să faceţi pentru a fi înscrise în giveaway:

 • să daţi share public acestui concurs pe Facebook şi să îmi lăsaţi linkul în comentarii.
 • să vă abonaţi la newsletter/ să mă urmăriţi prin email subscription (găsiţi căsuţa în dreapta, sub rubrica Despre mine). Nu uitaţi să confirmaţi abonarea dând click în linkul primit în email! Dacă deja sunteţi abonate, lăsaţi-mi adresa cu care mă urmăriţi!
 • bineînţeles, am nevoie şi de adresa voastră de email ca să vă pot contacta în cazul în care sunteţi câştigătoare. Îmi doresc ca premiul să ajungă la voi până pe 6 decembrie 🙂

Aşadar, să înceapă giveaway-ul!

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Editare 30.11: Premiul va merge către Irina Visan!

Comments

Related Posts

13 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. candrea nadia says:

  Multumim!
  Asadar, sa vina Mosu’ !
  new_nadiabios@yahoo.com

 2. Roxana Elena says:

  Sper din suflet sa fii mosul meu Nicolae!!!:) Multumim mult pentru aceasta sansa!
  Fb: Roxana Elena
  Share: https://www.facebook.com/marin.roxanaelena/posts/1188777017854854?pnref=story
  E-mail: rocxy_original_555@yahoo.com