Unboxing iherb.com (Despachetăm o comandă iherb.com #16.7)

Featured Video Play Icon

Nu departe de această lună, în septembrie, povesteam despre o comandă iherb.com #16.6. Şi după cum vă spuneam în articolul aferent, s-au cam schimbat treburile în ceea ce priveşte politica de expediere a coletelor.

Pentru că v-aţi exprimat dorinţa de a auzi mai multe detalii şi pentru că eu am dat această comandă alegând (pentru prima oară) o nouă metodă de expediere, am făcut un nou clip în care am despachetat comanda. Nu în stilul clasic, pentru că ştiţi deja multe dintre produsele care o conţin, ci mai mult pentru a vedea împreună dacă este sau nu rentabil să foloseşti UPS ca metodă de expediere. În cazul acestei comenzi, diferenţa dintre Global Mail (cea mai ieftină variantă de shipping) şi UPS a fost de fix 23 de lei. Cum am făcut calculul şi cum am ajuns la această sumă aflaţi din clipul de mai jos!

Produsele pe care le-aţi văzut în clip sunt:

 • unt de cocos cu cacao, Artisana Organic – sunt tare curioasă de gust. Cocos şi ciocolată? Ar trebui să fie bounty curat! Numai că natural, cu produse de înaltă calitate! Preţ borcan: 39.88 lei.
 • periuţă de dinţi Brush Buddies pentru bebeluşi 0-36 luni. Am citit că este foarte practică şi preferată de bebeluşi. Pentru preţul pe care îl are, îi dăm şi noi o şansă! Preţ: 12.53 lei.
 • unt de fistic Wilderness Poets, 227 g. Două borcane, ca să fie! Îmi place tare mult gustul, iar preţul e foarte bun. Vă scriu mai pe larg despre el în următorul articol cu produse culinare consumate! Preţ borcan: 74.14 lei.
 • sacoşă de cumpărături iherb. Am luat-o pentru că era la reducere, 2 lei. Preţ întreg: 11 lei.
 • Cocos cremos de la Edward & Sons. În ultima perioadă aţi văzut multe cutii din acest produs la mine. Soţul este mare fan, aşa că am adăugat şi pentru el ceva în această comandă! Preţ: 10.34 lei pe cutie.
 • unt de cocos Artisana Organics, Raw coconut Butter – pe acesta l-am luat pentru nepoţica mea care tocmai a început diversificarea. Aviz mămicilor! Preţ: 43.87 lei.

Ca să concluzionez, dragile mele, în momentul de faţă eu consider că varianta de expediere a comenzilor plasate pe iherb.com prin UPS este cea care mi se potriveşte cel mai bine. Chiar nu merită să bat jumătate de Bucureşti şi să stau la coadă pentru 23 de lei! Voi ce spuneţi?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

3 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Adinaaaa, neaparat trebuie sa ma inveti cum ai timp de tine si de micuta! In familia mea, femeile astea nu au tmp nici sa faca dus :)))
  Si mi-e teama ca voi fi ca ele…si tare mi-e groaza…sincer!

  • Aaaa, cum adica? Nu stiu la ce te referi 🙂 Timpul pentru mine e putin tare, nu m-am mai machiat de 100 de ani de exemplu. Dar pe cealalta parte, nici nu e asa jale cum am citit la alte fete – un dus imi fac zilnic :)) Asta in contextul in care stau singura cu ea zilnic pana pe la 20, cand ajunge el acasa :). La inceput a fost horror, eram obosita rupta, dar usor usor s-a invatat si ea sa doarma o jumatate de ora – o ora, mai sta langa mine si se joaca, o inteleg si eu mai bine daca plange (incerc si aia si aia si aia… la inceput habar nu ai 🙂 ).
   O sa fiu prin preajma daca o sa ai nevoie, iti dau nr meu de telefon si vorbim pe whatsapp 🙂 Acum sa fie cazul 😛

 2. […] și a fost introdusă plata TVA-ului (mai multe detalii aflați din clipul în care am despachetat comanda #16.7), consider că prețurile sunt în continuare mai bune decât cele din țară. Unde mai pui și că […]