Hydrabio cremă – formula special creată de Bioderma pentru hidratare în profunzime

La început de iunie am primit veşti de la Bioderma, care îşi mărea familia cu două produse noi.

De fapt, era vorba despre formule îmbunătăţite ale unor produse deja existente. Unul dintre produsele pe care le-am primit spre testare a fost Hydrabio cremă, pe care am desfăcut-o chiar din seara respectivă.

Nu de alta, dar am mai folosit produse din gama Hydrabio (spre exemplu Hydrabio SerHydrabio Perfecteur SPF 30 şi loţiunea micelară Hydrabio H2O) şi pentru că mă împăcasem bine cu fiecare dintre cele trei, am fost curioasă cum se va înţelege tenul meu cu noua cremă.

După cum ştiţi, gama Hydrabio se adresează tenului care necesită un plus de hidratare. Mai bine spus, un maaare plus de hidratare, pentru că este special concepută pentru pielea uscată spre foarte uscată, sensibilă, fără strălucire. Conţine acid salicilic care uniformizează suprafaţa pielii, redându-i strălucirea pe termen lung. Un alt ingredient prezent în formulă: vitamina E, care previne îmbătrânirea cutanată.

Hydrabio cremă - formula special creată de Bioderma pentru hidratare în profunzime

Indiferent de tipul vostru de ten şi de anotimp, hidratarea este necesară, nu uitaţi!

Hydrabio cremă - formula special creată de Bioderma pentru hidratare în profunzime

Hydrabio cremă generează hidratare intensă cu efect imediat şi de durată. Are o textură bogată, cremoasă, lucru care ne-ar putea face să credem că va intra greu în piele. Însă nu este cazul! Am observat o absorbţie destul de rapidă (sau poate că asta s-a datorat tenului meu însetat).

După ce am folosit-o până acum, pot să vă mai spun şi că este o bază bună pentru machiaj şi că are un miros discret şi foarte plăcut (pe care îl regăsim la toate produsele din gamă). Pielea rămâne catifelată, fină, netedă.

Hydrabio cremă - formula special creată de Bioderma pentru hidratare în profunzime

Alte proprietăţi ale Hydrabio cremă de la Bioderma: toleranţa la nivelul pielii este foarte înaltă, hipoalergenică, non-comedogenică, fără parabeni.

Gama Hydrabio Bioderma

Cutiuţa este din plastic, vine cu aplicator separat (o spatulă) şi are 50 ml. Hydrabio cremă se aplică dimineaţa, pe faţa curată.

Închei acest review spunându-vă că pentru mine, Hydrabio cremă este un dermato-cosmetic bun, cu care m-am înţeles foarte bine şi pe care îl recomand.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
41 Shares

2 replies added

  1. Loredana Manciu octombrie 25, 2016 Răspunde

    Eu am tenul mixt insa crema asta imi place sa intra repede in piele si are un miros tare placut si o textura super! Me like Bioderma! 😀
    Te pup, Adina!

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.