Produse de make-up consumate + cu ce le-am înlocuit

Featured Video Play Icon

Azi avem clip nou şi vă invit să povestim despre produse de make-up consumate + cu ce le-am înlocuit! V-am promis în articolul 12 produse consumate + cu ce le-am înlocuit că va urma un astfel de clip şi uite că m-am ţinut de cuvânt :).

Am ales, aşadar, produse de make-up pe care le-am consumat (sau pe care m-am hotărât să le dau deoparte, veţi afla din clip de ce) şi am pus alături produsele cu care urmează să le înlocuiesc. Vă veţi întâlni cu branduri precum:

Scrisul mult, sărăcia omului :D, aşa că haideţi să vizionăm împreună clipul:

Sper că v-am făcut curioase în legătură cu alegerile mele. Voi aţi încercat vreun produs dintre cele in şi out? Ce produse aţi consumat şi cu ce anume le-aţi înlocuit?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet – mulţumesc de vizionare şi de vizită!

Comments

Related Posts

9 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Min Nio says:

  Ce faaaain e video-ul asta <3
  sa le luam la rand..
  1. palete.. Too faced mi se par geniale.. Eu am variata de natural matte de la ei, dar intentionez sa pun mana pe Chocolate Bar – varianta clasica – as soon as possible
  2. primer – ei, de-aste anu prea folosesc (dar am pielea un pic cam uscata, si nici nu am probleme sa dispara fardul de obicei).. Dar folosesc tot mai des un bronz dragut de la Color Tattoo – fie de unul singur, fie ca baza
  3. Pe parte de mascara, am descoperit de curand pe cel de la Rougj+ (sunt in farmacii) si imi place surprizator de mult – imi defineste fain genele fara sa fie nevoie sa tot sterg periuta pe servetele inainte sau sa folosesc alte artificii.
  4. Pe anticearcanul de la Maybelline am pus si eu ochii de ceva vreme, dar in Timisoara nu l-am vazut pe niciunde.. Sper sa ajunga totusi curand :-s Culoarile sunt ok? Cineva povestea la un moment dat ca ar fi ceva cam inchise.

  Bun, cam gata ^_^ Duminica faina sa ai, lady :*

  • Domnita, te pup!
   Nu am auzit de Rouj+, cum de ai dat de brand? Ti l-a recomandat cineva sau l-au zarit in farmacie?
   Eu am cea mai deschisa culoare la anticearcan si mi se potriveste. Nu cred ca sunt prea inchise… poate ca nu avea nuanta potrivita la standul respectiv. In Timi nu aveti boutique?
   Pupici!

   • Min Nio says:

    pe cei de la Rougj i-am vazut initial in farmacii (acum vreun an), dar de curand au inceput si ceva camapanie cu bloggeri – eventual vezi la ei pe facebook ca mai scriu din cand in cand – si mi-au trimis un “care package”.
    Cat despre Maybelline Boutique.. din pacate nu e unul 🙁 Worst case, poate ajung pe final de vara in Bucuresti – si vin cu lista :))

 2. Lavinia Suta says:

  Imi plac mult clipurile cu produse in & out, deși nu am avut ocazia sa încerc nici unul din produsele menționate. Eu am consumat o masca de fata Glamglow, dar încă nu am ales un produs înlocuitor.
  Pupici, Adina! O duminica frumoasa sa ai 🙂

 3. Amy says:

  Ce-mi place cand faci clipuri! <3 Chiar daca nu sunt atat de interesata de prdusele de make-up, te urmaresc cu drag pentru ca imi place de tine. Cum de te-ai tuns atat de muuult? 😀
  Pupici

 4. […] regăsiţi această ojă în ultimul clip, Produse de make-up + cu ce le-am înlocuit. Cred că au fost vreo patru fete care m-au întrebat ce port pe unghii, deci am rezolvat şi […]

 5. […] fac cu lăbuţa din ultimul clip, produse de make-ul consumate + cu ce le-am înlocuit. Tocmai ce publicasem acest clip şi m-a întrebat cineva când mai fac un altul! Aşa mult vă […]