Oja săptămânii: Pink creme Nailwear pro+ – Avon

Nu mă întrebaţi de ce, însă zilele acestea mi-a fost tare dor de nuanţe pastelate pe unghii. Mă gândeam la o piersică, la un verde pal… dar şi la un roz diafan, romantic, curat. Aşa că m-am îndreptat cu încredere spre cutiuţa mea cu oje, în care am găsit o ojă perfectă, care să-mi îndeplinească dorinţa: nuanţa Pink creme Nailwear pro+ de laAvon.

Mărturisesc că am primit-o cadou de la Gabi prin iunie dacă nu mă înşel, însă nu apucasem să o folosesc până acum. La fel ca majoritatea ojelor pastelate, şi aceasta are aceeaşi textură şi trebuie aplicată în două straturi (poate trei?) pentru a obţine o nuanţă uniformă. Bineînţeles, eu am folosit atât baza, cât şi top coat după ce am lăsat cele două straturi să se usuce un pic.

Iată cum arată Pink creme Nailwear pro+ – Avon pe unghiile mele:

Oja săptămânii: Pink creme Nailwear pro+ - Avon

Diferenţele de culoare se datorează faptului că fotografiile au fost făcute atât pe balcon, unde lumina este mai puternică, cât şi în cameră. Oricum ar fi, mi-a plăcut foarte mult cum se vede şi cu siguranţă o voi mai folosi.

A ţinut cam 5 zile pe unghiile mele, suficient pentru a mă binedispune de fiecare dată când am privit-o.

Nu mai ştiu dacă am mai avut până acum o nuanţă aşa de plăcută şi finuţă pe unghii. Sau poate am avut, dar după cum vă spuneam, sunt eu setată pe pasteluri şi mi se par fabuloase toate în ultima perioadă, indiferent de culoare.

Oja săptămânii: Pink creme Nailwear pro+ - Avon

Vouă cum vi se pare această nuanţă de roz pal şi pastelurile în general? Le purtaţi sau credeţi că sunt prea pretenţioase pentru manichiura zilnică?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

PS: regăsiţi această ojă în ultimul clip, Produse de make-up + cu ce le-am înlocuit. Cred că au fost vreo patru fete care m-au întrebat ce port pe unghii, deci am rezolvat şi misterul 🙂

Comments

Related Posts

6 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Maria I. says:

  Eu iubesc pastelurile.
  Oja are o culoare minunata. Unde mai pui ca este si rezistenta.
  Pupic!

 2. Foarte frumoasa culoarea! Eu as purta-o, chiar zi de zi!

 3. Ioana Radu says:

  In principiu vara folosesc numai pasteluri. Cateodata ma mai trazneste ceva si pun culori nebune (ca acum, cand am un albastru puternic – asta pentru ca am vrut sa-l asortez cu sclipiciul albastru de la revista Unica de luna trecuta ^_^).
  Siii… ma bucur tare mult sa vad ca mai sunt fete care se dau cu oja. N-am nimic cu gelul, am avut si eu cativa ani, insa apreciez la fel de mult si oja. Mi se pare delicata, feminina si naturala. Si, da, sa nu uit, ojele de la Avon sunt destul de bune in general. Singura chestie care m-a dezamagit este top coat-ul mat, care dupa doua zile deja nu mai e mat, unghiile capatand luciu.

  • Ui, pai cum sa nu ne dam cu oja? Eu am mai putin timp acum, insa mi-e tare drag sa vad unghii naturale. Stiu ce spui… mi se pare asa inestetic gelul ala, mai ales cand a crescut si se cunoaste. Brr! Dar nah, gusturile! 🙂 Noi suntem niste clasice in viata, se pare…
   Hugzzz!