Cinci de pe Instagram #1

Mi-a venit ideea acestui tip de postare pe când foiam Instagramul. Nu ştiu dacă mă urmăriţi şi acolo (dacă nu, vă invit acolooooooooo, este şansa voastră :)) – contul meu este FromMegwithLove.Ro), însă pe Instagram pun în general fotografii fără a urma un anumit subiect sau tipar. De la oje, promoţii, produse cosmetice, până la selfie-uri, DeeDee şi citate, le strând acolo! Dar aş vrea să văd cum vi se pare şi o astfel de postare, 5 de pe Instagram. Am ales 5 fotografii (aleatoriu, din luna aceasta. L-am rugat pe ză oan să îmi spună câteva numere). Şi iată ce fotografii s-au ascuns în spatele numerelor şi povestea lor:

  1. DeeDee face yoga. Am prins-o pe DeeDee într-o seară melancolică tare. Cred că era ploaia de vină de fapt… mi-a plăcut mult poziţia ei, aşa că am tras-o în poză. Se observă vreo schimbare la ea? 😀

2. Hehe, saltul e mare! Am încheiat descrierea acestei fotografii prin “Aveţi încredere în sfatul cuiva care a călătorit în câteva ţări din Africa şi Asia”, pentru că acest kit de prim ajutor conţine şi Ciocolax. Dap, laxativul! Celebrul Ciocolax are o formulă nouă; este un laxativ natural şi combate constipaţia rapid, în aproximativ 3-4 ore de la administrare. Comprimatul masticabil s-a modernizat, în sensul că şi-a luat hăinuţă de ciocolată belgiană. Musai de luat în trusa de prim ajutor!

3. Vă fac cu lăbuţa din ultimul clip, produse de make-ul consumate + cu ce le-am înlocuit. Tocmai ce publicasem acest clip şi m-a întrebat cineva când mai fac un altul! Aşa mult vă plac aceste clipuri? S-a înţeles! 🙂

4. Coşuletul cu patru variante de suc Dellos cu aloe vera a sosit la mine într-o după amiază toridă pentru a mă anunţa că gama Dellos s-a îmbogăţit cu noi sortimente! Băutura Dellos cu aloe vera a fost premiată de Dr. Oz şi pe mine m-a încântat să mestec bucăţelele de aloe (sucurile conţin 33% pulpă). Am încercat varianta cu lychee, rodie, mango şi pe cea simplă. Cred că bănuiţi deja care e preferatul meu? Cel cu mango, pe care l-am lăsat un pic la frigider înainte de a-l bea. Yum! Le găsiţi în supermarketuri deja (eu le-am văzut chiar ieri în Mega Image).

5. Cum aş arăta eu dacă aş fi simpaticul Mike, caracterul iubit al Disney Pixar? Uite-aşa! :). Am primit această caricatură haioasă odată cu începerea unei promoţii simpatice în Mega Mall Bucureşti: la cumpărături de minimum 100 de lei, primiţi unul dintre personajele aflate în promoţie. Ia să vedem cine îşi face prima colecţia completă!

Ei? Să mai continuăm astfel de articole? Să adaug aleatoriu mai multe fotografii?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

2 Discussion to this post

  1. Alexandra Ioana says:

    Eu sper ca genul asta de postari sa se tranforme intr-o rubrica saptamanala. O sa incerc si eu Ciocolaxul, sunt intr-o perioada in care an nevoie. Am mai folosit Dulcolax, dar poate asta e mai bland si axtioneaza mai repede. Unde se gasesx surile de Aloe? Suntaltele decat cele care se gasesc in DM?

    • Oh, merci de feedback! As face mai des 🙂
      Sucurile se gasesc cam in orice supermarket (eu am azut si in cel de cartier, no name). Nu le stiu pe cele din DM ca sa iti pot raspunde 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *