Hai în Malaezia și Thailanda! Episoadele 5, 6, 7 și 8 din emisiunea Prietenii de la Zece, Radio România Actualități

Featured Video Play Icon

Nu știu dacă mă mai urmăriți la Radio România Actualități, însă să știți că sunt în continuare prezentă în emisiunea Prietenii de la Zece. Povestim cu drag și spor despre călătoriile pe care le găsiți în Jurnalele de călătorie. Nu de alta, dar știți cât de mult îmi place aventura și mereu mi-am dorit ca și voi să îmi călcați pe urme. Poate povestindu-vă despre cadâne, durieni, palmieri, maimuțici, ape turcoaz și multe altele vă voi motiva sau vă voi face curioase!… Până acum am mers împreună în Africa (prin prisma articolulelor Hai în Africa! Episoadele 1 și 2 și Hai în Africa! Episoadele 3 și 4), însă povești mai sunt multe în fus… avem ce toarce.

Am ajuns deja la vreo douăzeci de episoade de povești la radio, iar pe blog am tot amânat să le postez… Așa că astăzi mi-am propus să vă iau cu mine în Malaezia și Thailanda (sper să ajung la zi cu episoadele, mai ales că unii și unele dintre voi m-ați tras de mânecuță!). Bineînțeles, prin intermediul episoadelor 5, 6, 7 și 8 din emisiunea mai sus menționată. Mai multe detalii despre aceste destinații găsiți dând click pe numele lor sau răsfoind Jurnalele de călătorie, însă sunt sigură că dacă veți asculta cele patru episoade, veți avea poftă de călătorit.

Așa că relaxați-vă și haideți la plimbare împreună cu mine!

P.S.: Vă aștept împreună cu Daniela, gazda mea din emisiunea Prietenii de la Zece de la Radio România Actualități și lunea viitoare, pentru a ne continua călătoria! Unde? Nu spun – vă las pe voi să descoperiți!

Vă pup și vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts