Unboxing iherb.com (Despachetăm o comandă iherb.com #16.2)

Featured Video Play Icon

Azi e zi de comandă iherb.com! Mai bine spus, de despachetat o comandă plasată pe site-ul iherb. Este vorba despre a doua comandă de pe 2016 – primul unboxing iherb.com l-am făcut împreună în martie – care a ajuns în timp record la mine: aproape 3 săptămâni! Nu ştiu ce astre s-au aliniat de s-a întâmplat una ca asta (mie de obicei îmi ajung comenzile iherb în cel puţin o lună şi jumătate).

Vă invit să vedeţi clipul în care desfacem comanda, primele impresii despre produse şi ca de obicei, vă las linkuri pentru fiecare produs în parte, pentru a vă fi mai uşor să ajungeţi la el în cazul în care vă tentează:

Şi gataaaaaaa! Acestea au fost produsele pe care le-a conţinut această comandă.

Mărturisesc că sunt tare curioasă de Amazing grass şi abia aştept să fac smoothie-uri folosind-o. Cât despre ciocolaţele (da, bine le zic, nu am fost atentă la gramaj şi sunt minuscule), cât am scris acest articol le-am ronţăit pe jumătate. Bine că am apucat să le filmez cât încă erau intacte.

Dacă sunteţi interesate în mod deosebit de vreun produs şi vreţi să aflaţi mai multe, căsuţa de comentarii vă aşteaptă.

Nu uitaţi că folosind codul meu, GOJ236, beneficiaţi de o reducere de 5$ la prima comandă plasată. Asta ar însemna transport gratuit!

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts