Oja zilei: Beach Violet 10, La Laque – Bourjois

Probabil că aţi observat că titlul acestui articol este oja zilei şi nu oja săptămânii, aşa cum folosesc eu de obicei titlul. Şi asta pentru că azi vreau să vă povestesc şi să vă arăt o ojă superbă (prin prisma culorii ei), care însă m-a ţinut… de dimineaţă de la aplicare până seara.

Vă daţi seama cât de încântată am fost când am constatat seară că e deja ciobită, nu? Aşa mare supărare pe mine, încât am aruncat-o direct la coş. Şi deşi acest lucru s-a întâmplat în primăvară, pentru că am găsit acum pozele, am decis să vă scriu despre ea. Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Trebuie să mă supăr pe ea şi public! Nu de alta, dar nu toate ojele mele sunt rezistente cum probabil credeţi, pentru că mereu le laud rezistenţa celor pe care le prezint. Nu, nu, dau şi peste oje care mă supără, precum aceasta de azi de la Bourjois.

Dar haideţi mai întâi să vedeţi cum arată pe unghii oja Beach Violet 10, La Laque – Bourjois:

Oja zilei: Beach Violet 10, La Laque - Bourjois

Fotografiile din colaj sunt făcute atât în soare, direct, cât şi la umbră. Nuanţa este superbă, mi-a plăcut foarte mult de cum am văzut-o!

Oja zilei: Beach Violet 10, La Laque - Bourjois

Numai că… aşa cum vă spuneam la începutul articolului, oja s-a ciobit până seara. Şi am folosit ca de obicei top coat-ul de la CND.

Nu am mai avut de mult timp o ojă de la Bourjois, însă ştiu că eram mulţumită de calitatea lor. Ori au schimbat formula – colecţia fiind nouă, La Laque – ori e o problemă la nuanţa aceasta.

Cert este că eu (şi sunt sigură că şi voi) îmi doresc oje care să reziste cât mai mult pe unghii, nu câteva ore!

Oja zilei: Beach Violet 10, La Laque - Bourjois

Închei întrebându-vă care este experienţa voastră cu lacurile de unghii Bourjois din colecţia La Laque. Cât vă rezistă manichiura?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

 

Comments

Related Posts

10 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. andra kat says:

  mie mi pare exagerat pretul la oja asta si din cauza asta n-am achizitionat nicio nuanta. acum, dupa articolul tau, sunt mai hotarata sa nu imi cumpar oricat m-ar tenta o culoare :))

 2. Auuu, n-am patit niciodata asa ceva cu nicio oja indiferent cat de ieftina a fost :(, data viitoare s-o arunci la mine in geanta :)))), e superba culoarea, pup <3

  • Daaaa? Daca as fi stiut! Dar mie mi-e aiurea sa dau ceva pentru ca nu imi place… parca nu suna bine “ia-o tu, ca eu o arunc oricum”. Dar daca nu e cu suparare, am retinut!
   Te pup!

 3. Alina says:

  Desi sunt adepta unghiilor colorate 🙂 cat mai des cu atat mai bn m-ar enerva maxim daca o oja ar sari asa de repede.

 4. Ce draguta e culoarea, am si eu o oja asemanatoare, nu e Burjois dar si a mea se ciobeste exact din prima zi dupa aplicare.
  O fi ceva cu nuanta LOL :))

  https://urbanbeautyjunkie.wordpress.com/