Adio, negru! Hello ineditelor genţi Anuschka!

Mărturisesc că până acum câţiva ani am fost dependentă de negru. Rochii, pantaloni, bluze, genţi – negru cât cuprinde. Nu mă întrebaţi de ce – nu am avut nevoie neapărat de subţiere optică şi cu siguranţă nu a fost “culoarea” mea preferată. Probabil comoditatea şi posibilitatea accesorizării rapide au fost motivele alegerilor mele. O geantă neagră merge oricând cu pantofi negri (evident că şi ei tot aceeaşi culoare o purtau), iei o bluză albă, roz, crem (nu tot neagră, că nu avem niciun necaz) şi… gata.

Însă de o perioadă bună de timp am început să privesc mai departe de negru. N-am nici 30 de ani, de ce să am drept culoare dominantă negrul printre piesele de vestimentaţie şi accesorii? Şi uite-aşa, azi am îndrăznit să cumpăr un sacou mov. Mâine o pereche de pantofi crem. Şi deja poimâine aveam şi un portofel roz! Şi am început uşor-uşor să văd viaţa în culori. Mai important decât atât, am început să caut lucruri colorate pe care să le port în fiecare zi; lucruri sau articole care să mă reprezinze şi să mă binedispună. În lumea gri şi agitată în care trăim, vreau ca orice lucru, cât de mic, să îmi aducă un zâmbet.

Uite-aşa, tot căutând pe netul ăsta mare, am ajuns pe un site care comercializează cadouri originale, deosebite – iLUX.ro. Aici am găsit un nou brand care aduce, cu siguranţă, un strop de magie. Chiar şi în zilele ploioase! Este vorba despre Anushka, brand sub umbrela căruia găsim genţi şi portofele… altfel. De ce sunt produsele Anushka altfel? Ei bine… vă invit să admirăm câteva piese şi apoi vă spun ce am aflat eu despre ei:

Geantă Anushka Green Paradise

Geantă Anushka Green Paradise

Rucsac Anushka Preya

Rucsac Anushka Preya

Portofele Anushka: Feathers şi Floral Fantasy

Portofele Anushka: Feathers şi Floral Fantasy

Geantă Anushka Morgandy

Geantă Anushka Morgandy

În primul rând, genţile Anushka înseamnă îmbinare artistică a culorilor, muuultă răbdare şi suflet pus în fiecare piesă (fiecare e pictată manual!) şi iubire pentru frumos. Pentru că din punctul meu de vedere, asemenea produse nu au cum să ia naştere fără să fie simţite şi visate înainte. Probabil vă veţi întreba, ca şi mine, dacă acesta este un brand rusesc. Nu, nu este! Dimpotrivă, familia care a dezvoltat acest concept unic în România vine din îndepărtata Indie, iar numele înseamnă, de fapt, “fără pereche”. Probabil aţi văzut prin fotografiile mele din Jurnalele de călătorii cât de colorate sunt templele hinduse şi cât de atenţi sunt indienii la detalii. Poţi sta ore în şir ca să admiri un templu, la fel cum poţi încerca, în joacă, să ţeşi o poveste a unei genţi sau a unui portofel Anushka.

Geantă Anushka Floral Fantasy

Geantă Anushka Floral Fantasy

În al doilea rând, genţile şi portofelele Anushka sunt din piele naturală de calitate superioară. Există mai multe tipuri de genţi Anushka, în funcţie de necesităţile fiecăreia dintre noi. Aceste genţi sunt pata de culoare din mixul urban, mix în care deşi fiecare femeie este unică, diferită, se poate regăsi într-o geantă Anushka. Spre exemplu, geanta business Green Paradise este cea mai încăpătoare, având compartiment pentru laptop. Pe de altă parte, geanta Floral Fantasy are dimensiuni reglabile datorită celor două fermoare laterale şi e pliiiină de flori. Genţile Izadora, Indira şi Morgandy sunt diferenţiate de tipurile de barete, iar geanta Nairi are şi pereche: portfardul cu acelaşi design.

stânga-dreapta: Genţi Anushka Izadora, Nairi, Preya, Morgandy, Floral Fantasy şi Green Paradise

Genţi Anushka Izadora, Nairi, Preya, Morgandy, Floral Fantasy şi Green Paradise

Design unic, culori vii, materiale de calitate – cam asta înseamnă, pe scurt, o geantă Anushka. Eu încă nu m-am hotărât la unul dintre modele, pentru că şi preţurile sunt pe măsura produselor, însă preferata mea este geanta Floral Fantasy. Am văzut-o, am pipăit-o, am stat ochi în ochi cu ea şi cred că este o piesă pe care ar trebui să o am în viaţa mea. Asta ca să îi parafrazez pe cei de la Holograf – ei vor o minune în viaţa lor, eu vreau o geantă Anushka.

Dar voi? V-ar plăcea să aveţi o astfel de geantă? Care e preferata voastră dintre cele pe care le-ati văzut mai sus?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

8 Discussion to this post

 1. Da, categoric aceste genti sunt fara pereche. Arata superb, atat de artistic! si cu bun gust

  • Andrea, daca tu care esti o mare artista intr-ale culorilor si combinatiilor (din punctul meu de vedere) spui asta, atunci ma bucur ca le-am ochit, ca sa spun asa. Sa vedem si cand concretizez…
   Pupici!

 2. Teodora says:

  Le-am observant de ceva timp si imi plac de nu mai stiu :)) Partea proasta e ca imi plac atat de multe modele, incat nu ma pot stabili la unul singur si uite asa tot raman eu fara geanta Anushka.

 3. Rokolla says:

  Imi plac aceste genti. Arata estraordinar. Sa le porti cu drag

 4. Ioana Ciont says:

  Le-am descoperit acum ceva timp pe ilux, cand una dintre colegele de munca si-a cumparat o geanta Anushka. Cel mai tare ma atrage rucsacul, intrucat in ultima perioada am cam renuntat la genti in favoarea rucsacelor. Sunt mult mai practice, si excelente pentru mersul pe jos prin oras!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *