Hai în Africa! Episoadele trei şi patru din emisiunea Prietenii de la Zece, Radio România Actualităţi

Featured Video Play Icon

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu vremea aceasta, însă un lucru e cert: vreau să văd soarele! Am trimis răvaşe şi scrisorele spre el, poate-poate o să îl conving, însă până când primesc un răspuns, m-am gândit să fugim noi la căldură. Mai exact, să plecăm departe! Hai în Africa, ascultând înregistrările episoadelor trei şi patru pe care le-aţi putut auzi la Radio România Actualităţi, în emisiunea Prietenii de la Zece.

Sunt sigură că dacă mă urmăriţi ştiţi deja că sunt taaare mândră de faptul că am fost invitată în emisiune pentru a povesti despre blog. Experienţa Radio România Actualităţi a fost foarte frumoasă şi am simţit că am intrat într-o familie. Oameni calzi, cu zâmbet larg… Abia aştept să revin în studio!

Vă invit, aşadar, să ascultaţi poveşti de departe şi vă reamintesc că mult mai multe detalii despre excursia noastră în Africa (Tanzania, Zambia şi Zimbabwe) găsiţi în secţiunea Jurnale de călătorie. Bineînţeles, nu sunt singurele destinaţii pe care le putem descoperi împreună, aşă că spor la citit şi răsfoit secţiunea aferentă!

Sper că v-a plăcut plimbarea audio şi mai ales, pozele. Nu le-am mai publicat pe nicăieri până acum pe unele dintre ele! Vă doresc să ajungeţi şi voi acolo în viitor! Şi bineînţeles, vă aştept şi cu următoarele episoade, care vor fi ilustrate la fel. Dacă vă face plăcere să ascultaţi un astfel de material, nu uitaţi să vă abonaţi canalului de Youtube FromMegwithLove.Ro!

Vă salut şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts