Concurs de mai – FromMegwithLove.Ro

Mi se pare că a trecut cam mult timp de la ultimul concurs (ultimul a fost giveaway-ul organizat împreună cu Maybelline în luna aprilie), aşa că m-am gândit să facem unul nou. De această dată, m-am întrebat ce premiu să ofer şi am ales produsele gândindu-mă că poate există fete care vor să facă o schimbare culorii părului lor (folosind Casting Creme Gloss de la L’Oreal – ştiţi voi, #zeroregrete). Sau fete care poate vor un fard nou (de la Inglot!). Saaau un ruj roşu nou (Revlon) şi un blush (Maybelline). Dar de o cremă care se anunţă a fi preţioasă? (şi pe care o am şi eu, însă aştept un pic să termin ce am deja desfăcut, ca să nu risipesc produsele).
Oricum ar fi, o loţiune micelară Nivea nu strică niciodată – şi uite-aşa, am adunat produsele de mai jos într-un premiu care va ajunge la una dintre voi.

Concurs de mai - FromMegwithLove.Ro

Condiţii de participare la acest Concurs de mai – FromMegwithLove.Ro:

  1. Să vă abonaţi / să fiţi abonate prin email blogului meu (în partea dreaptă sub secţiunea Despre mine găsiţi căsuţa de subscribe/abonare – Email subscription). Abonarea trebuie să fie completă (va fi necesară accesarea emailului cu care v-aţi înscris pentru finalizarea operaţiunii).
  2. Să daţi un share public concursului, ca să afle şi prietenele voastre de el.
  3.  Să îmi lăsaţi în comentarii sau în căsuţa de comentarii de Facebook de sub articol adresa de e-mail cu care v-aţi abonat, precum şi linkul de share de pe FB.

Alte reguli şi informaţii referitoare la concurs:

Concursul este naţional şi începe luni, 16.05.2015. Se încheie pe 24.05.2015, ora 22.00. Câştigătoarea premiului va fi anunţată în maximum trei zile de la încheierea concursului în acest articol şi are la dispoziţie trei zile pentru a-mi trimite datele. În caz contrar, voi alege o altă câştigătoare. La concurs accept doar înscrieri de la doamne şi domnişoare.

În cazul unei nelămuriri, mă puteţi găsi pe email sau pe Facebook.

Succes tuturor! 🙂

Editare 28.05: Premiul din imagine va pleca spre Andreea Aurora. Mulţi dintre voi aţi uitat să confirmaţi înscrierea, aşa că validarea şi înscrierea în concurs nu au fost realizate. Pare rău! Mulţumesc tuturor pentru participare!

Comments

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.