Cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo – Reţetă în imagini

Azi vă invit să facem cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo. Veţi vedea că sunt atât de simple de făcut, însă atât de aspectuoase, încât sunt sigură că o să vreţi să le faceţi şi voi în weekend!

De ce am ales să fac Cake pops dar şi bomboane cu biscuiţi Oreo, fiind vorba despre aceeşi compoziţie? Cake pops-urile arată de fapt ca nişte acadele şi datorită aspectului şi modului în care pot fi decorate, pot fi punctul fierbinte al unei mese organizate pentru ziua copilaşului vostru – îi vor atrage ca un magnet pe cei mici! Dacă nu aveţi însă prea mult timp la dispoziţie (pentru că e mai migălos procedeul), puteţi modela compoziţia în formă de biluţe, le daţi prin cocos, cafea, scorţişoară, bombonele colorate, le trageţi prin ciocolată, le puneţi în hârtiuţe de bomboane şi gata! Decidedi voi ce şi cum, eu vă scriu reţeta (halucinant de grea, veţi vedea!) şi aştept impresii!

Ingrediente necesare pentru cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo:

 • 20 biscuiţi Oreo (cutia aceasta are 16, dar mai aveam un pachet desfăcut);
 • o cutie de cremă de brânză Philadelphia;
  Pentru decorat:
 • ciocolată cu lapte, ciocolată albă, scorţişoară, biscuiţi Oreo pisaţi etc.
 • beţişoare de frigărui sau beţe speciale de acadele (eu nu am găsit), hârtii de bomboane.
  Cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo - Reţetă în imagini

Cum facem Cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo:

 1. Mărunţim biscuiţii Oreo.
 2. Adăugăm brânza şi mixăm până la încorporarea completă (amestecul miroase deliciossss!). Şi atât! V-am spus că e o reţetă foarte complicată, nu?
 3. Dăm amestecul la frigider pentru 30 de minute, apoi formăm biluţe.
  În cazul în care vrem să facem cake pops, dăm biluţele la congelator pentru cel puţin încă o jumătate de oră, timp în care topim ciocolata la aburi într-un vas cât mai înalt. Ne interesează ca nivelul de cioco să fie cât mai înalt, nu lat, pentru a acoperi mai rapid compoziţia. Trebuie să lucrăm foarte rapid, pentru că în contact cu ciocolata topită, amestecul se moaie şi riscăm ca acadelele noastre să se topească şi ele sau să îşi schimbe forma, să alunece de pe băţ etc.
  Vă sfătuiesc să vă hotărâţi din timp şi să faceţi loc la congelator, pentru că trebuie să vă mişcaţi repede, aşa cum spuneam.
  Înfingem fără milă biluţa în beţişor sau beţişorul în biluţă, trecem prin ciocolata topită (vă puteţi ajuta de o furculiţă sau linguriţă pentru a glasa mai repede), decorăm, înfingem beţişorul într-un măr/portocală pentru ca acadeaua să stea dreaptă şi dăm din nou la congelator.
  În cazul în care vrem să facem bomboane, eh, aici e mai simplu. Scoatem biluţele din frigider, le tăvălim prin cocos sau ce dorim noi, punem în hârtiuţe şi dăm din nou la frigider până la servire. Dacă alegem această variantă (mai ales când e cald), bomboanele vor ţine şi mai mult.
  Cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo - Reţetă în imagini Cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo - Reţetă în imagini

Ce am obţinut eu- Cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo:

Cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo - Reţetă în imagini

Pentru efect şi pentru a obţine mai multe sortimente, puteţi adăuga şi căpşune sau alte fructe trase în ciocolată (sau nu)!
Mi se pare că bomboanele acestea seamănă foarte bine cu o altă reţetă de bomboane cu lapte condensat, ciocolată şi cocos pe care v-am propus-o, nu e aşa?

Cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo - Reţetă în imagini

Eu le-am făcut de vreo câteva ori după ce le-am descoperit, pentru că au fost foarte apreciate!

Cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo - Reţetă în imagini

Ei, dragilor, ce spuneţi? Cum vi se pare reţeta de cake pops şi bomboane cu biscuiţi Oreo? Sunt de încercat sau nu?
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

10 Discussion to this post

 1. DaliaC says:

  Cat de bine arata ! ! ! Si… tinand cont de faptul ca tot ce incepe, se termina sau contine Oreo e extraordinar, sunt convinsa ca au fost super bune! 😀

 2. Amy says:

  Ce pofta mi-ai facut! 😀 Bine ca am ceva dulce prin preajma – jeleuri, ca altfel nu stiu ce faceam! Arata super bine, biscuitii Oreo sunt si preferatii mei.
  Pupici

 3. Mami says:

  Sa stii ca o sa le incerc!

 4. Min Nio says:

  Nu stiu cum am ratat articolul asta.. 🙁 Trebuie sa incerc si eu reteta asta. Eu facusem doar variantele cu biscuiti digestivi si ciocolata, sau biscuiti digestivi, fulgi de cereale si unt de arahide 😀

  • 🙂 am si o reteta cu cioco si lapte condensat, e dementiala aceea, insa e un pic mai mult de munca. Aceasta e mai rapida si implica mai putine ingrediente :). Eu nu am pus unt de arahide niciodata, pentru ca nu imi place, insa as vrea sa pun fulgi de orez expandati. Cred ca ar fi interesant, insa clar, taiate in patratele 😀

  • Nici eu nu stiu 😛
   Mai am o reteta cu lapte condensat, foarte bun si rezultatul ala. Insa acesta e mai rapid si necesita mai putine ingrediente :).
   Eu acum vreau sa gasesc orez expandat si sa imi fac cioco acasa, sunt curioasa cum ar iesi.
   Te puuuup!

  • Astept impresii! Ca de obicei 😀 ca sa vad daca te-ai tinut de cuvant si le-ai facut 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *