Truvivity by Nutrilite: Adevărata frumuseţe vine din interior!

Sunt sigură că şi eu, şi voi, am auzit de multe ori sintagma: Adevărata frumuseţe vine din interior!. Astăzi vă invit să dezvoltăm subiectul, mai ales că am fost la început de săptămână invitată la un eveniment în cadrul căruia am făcut cunoştinţă cu Truvivity by Nutrilite, un supliment alimentar care a fost creat având drept piatră de temelie expresia mai-sus enunţată. Povestim astăzi, aşadar, nu despre un produs cosmetic care acţionează din exterior către interior, ci despre o nouă abordare a îngrijirii tenului cu suplimente alimentare.

De ce a creat Amway Truvivity by Nutrilite?

După cum bine ştim, pielea este un indicator demn de luat în seamă atunci când vorbim despre sănătatea noastră. Un deficit, o dereglare hormonală, stresul, lipsa somnului, agitaţia, obiceiuri alimentare nesănătoare şi alţi factori negativi din viaţa zilelor noastre se văd pe chip. O piele sănătoasă, luminoasă, întinsă, catifelată, este ca o afirmaţie a stării noastre. De aceea, Truvivity by Nutrilite lucrează din interior.

Truvivity by Nutrilite, noua marcă din portofoliul Amway, este formată din două produse: suplimente de înfrumuseţare şi băutură din pudră, fiind create pentru a susţine sănătatea pielii.

Băutura de înfrumuseţare (denumită şi elixir de frumuseţe) este un supliment care conţine vitamina C şi extract de merişor. Ajută la formarea colagenului şi contribuie la reducerea oboselii.

 

Suplimentul de înfrumuseţare conţine vitaminele A, C şi zinc, care contribuie la menţinerea unui ten cu aspect normal şi mai mult, ajută la protecţia pielii împotriva stresului oxidativ.

Bazat pe sistemul PhytoInfuse™ (format la rândul său dintr-un trio de plante: extract de goji, extract de măceşe şi extract de sâmbure de struguri), vitamina C şi zinc, doza suplimetului de frumuseţe este formată din două pastiluţe şi se administrează în fiecare seară.

Truvivity by Nutrilite combină cele mai importante proprietăţi ale mărcilor Amway: inovaţia de la Nutrilite şi expertiza ştiinţifică a Artistry. Produsul îmbină puterea complexului PhytoInfuse™ (menţionat mai sus) şi a PhytoCeramide (care conţine ceramide naturale din extract de grâu).

Cum se foloseşte suplimentul de frumuseţe Truvivity by Nutrilite?

Pentru rezultate optime, trebuie să folosim atât pudra (dizolvată în 240 ml de apă, administrare dimineaţă sau pe parcursul zilei), cât şi pastiluţele (o doză = 2 tablete administrate seara).

Unde găsim şi ce preţ are Truvivity by Nutrilite?

Setul format din 30 de blistere (doze) şi 30 de pliculeţe de băutură din pudră este disponibil în reţeaua întreprinzătorilor Amway (mai multe detalii găsiţi pe pagina oficială Amway România). Preţul său este de 439.52 lei (redus în acest moment cu 10%).

Trebuie să recunosc că produsul sună bine şi sunt tentată să îl încerc. Vouă cum vi se pare?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

6 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mihaela says:

  Ideea in sine pare buna, dar acele suplimente sunt facute tot din substante chimice, ca oricare alta pastila sau oricare alt produs farmaceutic. Oare acestea nu ataca sistemul imunitar? Am putea sa le inlocui cu fructe si legume care sa aiba aceleasi proprietati, chiar daca am fi nevoiti sa le consumam in cantitati mai mari si vor fi si mai costisitoare.

 2. Andra Mălin says:

  Sună tare bine. Dar prețul mi se pare foarte piperat. Iar ingredientele “minune” pe care le conține putem să le găsim și în alte părți ( un ser cu vitamina C , putem să mâncăm merișoare care sunt foarte indicate oricum pentru noi, femeile etc.). Mă tentează produsul, dar mai tare mă tentează o plecare pe undeva cu bănuții ăia.

 3. Rokolla says:

  Folosesc produse Amway si sunt foarte bune. Chiar daca sunt ceva mai scumpe sunt foarte eficiente. In ceea ce privesc produsele care trebuiesc înghițite, gen prafuri sau pastile, sunt mai reticenta. Imi este teama de reactii adverse si le evit.
  Prezentarea lir suna foarte bine si as fi curioasa sa le incerc doar ca … Imi este teama. Stiu ca nu mor 🙂

 4. […] Amway m-a surprins în mod foarte plăcut prin noutăţile cu care a venit. Vă mai amintiţi de Truvivity, nu e aşa? Am auzit numai de bine de el de la […]

 5. […] care şi-a făcut simţită prezenţa pe blog odată cu articolul în care vă povesteam despre Truvivity, deşi produsele lor nu ne sunt chiar străine. Spre surprinderea mea (în sens pozitiv), reacţia […]