Noutăți Maybelline + giveaway

Nu știu voi, dar pe mine mă leagă amintiri tare frumoase de Maybelline. Prima mascara adevărată, primele gene faine – la asta mă gândesc eu cu zâmbetul pe buze când aud numele acestui brand atât de iubit printre reprezentantele sexului frumos din România.
Așa că de fiecare dată când se lansează ceva nou în colecțiile lor (sau colecții de sine stătătoare), mă știți – vin să vă povestesc și vouă. La fel stă treaba și acum, când îmi doresc să vă prezint ultimele noutăți proaaaspăt lansate (chiar săptămâna aceasta!) de către Maybelline. Și pentru ca treaba să fie treabă, am decis să filmez un clip în care să vi le prezint. Nu de alta, dar una e să le vezi în poze, alta e să le vezi live. Mai mult decât atât, am pus la cale împreună cu Maybelline și o surpriză (ei bine, două!) pentru voi. Ce și cum, aflați din clipul de mai jos!

Alte informații despre produse: preţuri recomandate:

 • Color Sentational Blushed Nudes – 31.75 lei;
 • Mascara Push Up Drama – 38.69 lei;
 • Master Drama Blushed Nudes – 28.51 lei;
 • Brow Satin – 28.61 lei;
 • Master Blush – 36.39 lei.

Condiții de participare la giveaway:

 1. Să fiți abonate public canalului de Youtube FromMegwithLove;
 2. Să dați share/partajare publică pe FB acestui articol sau clipului de Youtube și să îmi lăsați linkul;
 3. Să îmi spuneți care dintre cele cele cinci produse vă tentează cel mai mult!

Giveaway-ul este național, iar fiecare participantă se va înscrie o singură dată printr-un comentariu fie aici, pe blog (dar veţi include în comentariu şi userul cu care mă urmăriţi pe Youtube), fie la clipul de pe Youtube  (comentariu în care îndeplinește condițiile 1+2+3 de mai sus). Cele două câștigătoare vor fi alese cu random.org și vor fi afișate în acest articol până pe 17 aprilie 2016. Adresele lor le astept pana pe 19.04, ora 15.00. Daca nu le primesc, voi alege alte persoane la care sa ajunga premiile.

Giveaway-ul începe în data publicării clipului și se încheie pe 13 aprilie, ora 22. (să fie cu noroc pentru două dintre voi, zic!).

Vă pup și vă trimit un zâmbet!

Later edit, 17.04.2016: concursul s-a încheiat, aşa că premiile noastre vor ajunge la: Andra Raluca Malin şi Ioana Radu. Felicitări, fetelor! Aştept adresa voastră! Vă rog să folosiţi acelaşi user cu care v-aţi înscris în concurs, pentru a putea şti că trimitem cui trebuie premiile.

Mulţumesc tuturor pentru participare!

Pentru că Ioana nu mi-a răspuns la mesaje, am decis să acord premiul altcuiva pentru a încheia concursul. Aşadar, el a mers către o altă Ioana. Ioana Roxana, de această dată. Cum, ce şi de ce: găsiţi pe Facebook Fan Page a blogului.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

11 Discussion to this post

 1. MIHAELA GRIGORAS says:

  Cel mai interesant ( pentru mine ) este Mascara Push Up Drama. pentru ca machiajul ochilor nu este complet fara gene dese, negre si bine arcuite .
  share > https ://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/945500692170666
  You tube si FB : Mihaela Grigoras

 2. Ioana says:

  Ce simpatic e trofeul! Cand l-am vazut mic, in imaginea de previzualizare din Youtube, am crezut ca e packaging-ul pentru vreun produs nou :))

 3. Rokolla says:

  Creionul ala de sprancene imi place mult de tot. Cred ca nu este greu de utilizat si imi place ca are capat dublu!

 4. Amy says:

  Imi place mult paleta cu farduri, chiar imi lipseste asa ceva din trusa de make-up. 😀 Pupici

 5. oana alexandra stanciu says:

  abonata cu axela st
  mascara push up drama love it!!!

 6. […] Noutăți Maybelline + giveawayAdina (FromMegwithLove.Ro) la radio, în emisiunea Prietenii de la zece – Experienţa Radio România ActualităţiConcurs – Mărţişorul prieteniei de la IvathermNoutăţi Vichy: Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten matur + concursRecomandare: Downton Abbey, un serial ce dă dependenţă […]

 7. […] Nudes, am scris în aprilie, fix după lansare, şi aţi văzut-o live atunci când am prezentat noutăţile Maybelline de atunci. Vă povesteam că paleta conţine 12 farduri pentru pleoape. Tiparul este acelaşi şi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *