Cum să te epilezi rapid acasă – depilare cu noile produse Farmec

Tu ce poţi face în 3 minute? Eu aş putea să le folosesc pentru a mânca un măr sau pentru a savura câteva căpşune. Pot asculta o melodie. Pot să alint pisica şi să o fac să toarcă. Dar cum ar fi dacă ar fi posibil să ne epilăm în fix 3 minute? Sună super bine, nu e aşa? Cum să te epilezi rapid acasă – asta s-a întrebat şi Farmec atunci când a creat noile game de produse depilatoare. Şi soluţia s-a concretizat în noile game pe care vreau să vi le prezint în articolul de astăzi.

Noua gamă de depilare cu acţiune rapidă conţine creme pentru piele normală şi sensibilă, benzi pentru faţă şi corp, perle de ceară, roll on  şi cel mai fain, o cremă special creată pentru bărbaţi. Este primul brand din România care se gândeşte şi la domni şi mai mult decât să rămână la gând, au şi creat o cremă depilatoare cu boswellia serrata, o plantă originară din India.

În doar trei minute după aplicare, produsele promit să lase o piele fină şi o senzaţie de prospeţime.

Gama Farmec conţine patru subgame care sunt diferenţiate prin ingredientele destinate tipurilor de piele diferite. Astfel, pentru pielea normală a fost folosit extract de orhidee, pentru cea deshidratată – extract de argan, iar pentru cea sensibilă – extract de vanilie. Adolescenţii au şi ei produse destinate, care conţin extract de zmeură (potrvit pentru pielea sensibilă – foto sus, stânga).

Sunt foaaaaarte curioasă de aceste produse noi – mai ales de perlele de ceară depilatoare. Dacă vă mai amintiţi, eu am şi povestit la un moment dat despre ele pe blog şi eram încântată. Oare cu perlele din noua gamă cum mă voi înţelege? Vă ţin la curent, mai întâi să văd unde le găsesc! Şi roll on-ul cu ceară pare promiţător, mai ales că se încălzeşte la cuptorul cu microunde, deci şansele de dezastru lipicios sunt mai mici!

Poate că în trei minute nu poţi face prea multe, dar dacă te-ai epila, ar fi perfect, nu e aşa?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

8 Discussion to this post

 1. iguanitza says:

  M-ai facut curioasa in legatura cu perlele de ceara. E mai comod sa te faci acasa, mai ales cand nu ai timp sa ajungi la salon.
  Eu am incercat benzile cu extract de zmeura pe maini si am ramas impresionata. Vreau sa imi mai iau.

  • Igu, eu am un aparat de la BaByliss cu o cuva in care pun ceara perle pentru a o incalzi. Pun fasia pe piele si apoi o arunc, pentru ca nu am decantor cu sita ca sa pot refolosi. Dar chiar si asa, mi se pare mult mai rapid sa imi fac eu o axila sau un lung, decat sa ma duc la epilat special pentru asta. Cel putin, axila trebuie facuta mult mai des decat un lung (la mine) si nu se justifica timpul pana la salon si inapoi. Pe cand acasa, hop top, s-a incalzit, in 10 minute am terminat.

   Plus ca probabil iti amintesti povestea de anul trecut, cand m-a ars desteapta aia la salon – am ramas cu sechele 🙂

   Eu sunt cu ceara traditionala, lama, benzi sau crema nu am mai folosit din liceu :).

 2. Mami says:

  Am auzit de noua gama. Nici eu nu am folosit crema de f mult timp dar as fi curioasa sa vad daca e pe bune :))

 3. Rokolla says:

  Nu stiam ca exista un rol on cu ceara epilatoare! Mersi de pont

 4. Interesante si inovatoare produsele din noua gama. Pentru un brand romanesc, Farmec are o evolutie notabila :).Sa ne povestesti daca incerci ceva! Te pup :*

  htp://iuliascorner.wordpress.com/

 5. Adeluta says:

  Am folosit si eu aceste creme si sunt foarte multumita de acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *