Costume de baie Seven Sins

Nu ştiu cum e la voi, însă azi în Bucureşti au fost binişor peste 25 de grade. Dacă ar fi să mă iau după afişajul din bord, chiar 29.5. Sau după termometrul personal, proababil vreo 32. Aşadar, dacă azi vorbim despre noua colecţie de costume de baie Seven Sins, probabil veţi înţelege, deşi suntem abia la început de…. aprilie.

Mai mult decât motivaţia temperaturii de afară, am avut ocazia să văd noua colecţie acum câteva zile, aşa că despre ea vreau să vă povestesc un pic. Atmosfera a fost foarte relaxantă, de vacanţă, dată de costumele de baie expuse, de aranjamente, de ghirlandele cu flori care m-au făcut să mă gândesc departe, la Hawaii. Poftim de vă convingeţi!

Am ales împreună cu Ioana să purtăm florile şi în păr :). Măcar pentru un selfie!

Buuun. Şi după ce (sper) că aţi zâmbit un pic, haideţi să vă fac cunoştinţă şi cu noua colecţie de costume de baie SevenSins.Ro. Veţi observa că forma şi imprimeurile sunt de inspiraţie a anilor ’50, însă slipul păstrează o linie modernă. Sutienele au push-up detaşabil şi bretele de susţinere, pentru ca sânii să fie puşi în valoare cât mai bine.

Buline, dungi, imprimeuri florale, fundiţe, culori vii – le vom regăsi pe toate, atât în varianta de costum de baie format din două piese, cât şi în varianta de costum de baie întreg.

Am selectat mai jos câteva dintre costumele care mi-au atras mie atenţia şi pe care mi-ar plăcea să le port:

Majoritatea preţurilor se încadrează între 70 şi 180 de lei, însă urmăriţi promoţiile de pe site! Chiar acum se derulează una dintre ele, iar modele selectate au reducere de 30%.

În plină acţiune, îmi iau notiţe, fac poze, nu ne jucăm! 🙂

Despre SevenSins.Ro aţi mai citit la mine în februarie, atunci când vă povesteam despre colecţia Seven Sins lansată special pentru Valentins’s Day. În cazul în care sunteţi din Bucureşti, puteţi vizita showroom-ul din strada Orzari nr. 3 sau puteţi comanda online de pe site-ul dedicat magazinului.

Acestea fiind spuse, ia să vedem, mânuţa sus: cine e deja cu gândul la soare şi la valuri albastre?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

3 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Roxana says:

  Foarte frumoase costumele de baie , insa pentru mine marimile nu s-ar potrivi deloc . Ar trebui sa permita si ei cumpararea separata a sutienelor si slipilor deoarece eu am sanii mari si imi trebuie de exemplu sutien marimea 80 D
  si slip marimea M… 🙁 Dupa marimile lor probabil sutienul imi trebuie XL , insa slipul tot XL mi-ar fi mare 🙁

  • Mi-a mai spus cineva acelasi lucru (pe Fb). Nu m-am gandit sa ii intreb, insa ai putea face acest lucru. Cine stie, poate ca exista posibilitatea de a le combina!
   Pupici!

 2. Foarte frumoase noile aparitii! Mai ales costumul acela intreg!