Unboxing iherb.com (Despachetăm o comandă iherb.com) #16.1

Featured Video Play Icon

Cine are chef de un unboxing iherb.com şi mai exact, de o nouă comandă plasată pe iherb.com? Nu a trecut foarte mult de la ultimul clip în care am despachetat ultima coamandă plasată şi primită în 2015, şi iată că am comis-o din nou. Nu se putea altfel, pentru că am dat de o ofertă de nerefuzat: 10% reducere pentru totalul coşului şi transport gratuit. Cuuuuum să nu plasez eu o comandă în aşa condiţii, cum?

Aşadar, vă invit la primul clip Unboxing iherb.com (Despachetăm o comandă iherb.com) #16.1!

Produsele menţionate în clip:

Voi ce aţi mai descoperit fain pe iherb.com? Eu mai am un detergent în wishlist (daaaa, fix din America m-am găsit să îmi comand detergent lichid, de parcă în România nu s-ar găsi :). Dar acesta mi-a fost recomandat şi lăudat de Gabriela, aşa că vreau să îl încerc şi eu! De îndată ce va fi disponibil, voi plasa o nouă comandă. Dar dacă va fi doar un produs sau două (detergentul e greu şi nu pot adăuga prea multe pe lângă), nu voi mai face unboxing – aţi scăpat :). Acum, mai în glumă, mai în serios, eu chiar sper că astfel de clipuri vă ajută să descoperiţi produse faine de pe iherb şi mai mult, care vi se potrivesc.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

15 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ha-ha! iubesc matza asta a ta :)). cum de-ai prins-o asa cuminte?

  unt de migdale inca n-am incercat, dar trebuie sa recunosc ca m-ai tentat foarte tare! 🙂

  • :))) Am pus materialul ala si fiind nou s=a protapit imediat pe el 😀 De obicei stii ca nu ii place in fata camerei :))
   Untul de migdale e sarat, aduce mult cu untul de arahide si eu una nu sunt foarte impresionata de el :|. O sa revin la cel de la Artisana, mi se pare mult mai bun la gust si neutru.
   Pupici!

 2. Min Nio says:

  haa! Si eu am luat pensulele ecotools din acelasi motiv :)) Sunt curioasa de cioco de la Nestle. Eu iau de obicei varianta cu pliculete cu marshmallows, dar mi se pare cam grea cutia pentru cele 6 pliculete pe care le are si ma cam impiedica sa pun in cos alte produse

 3. ilda says:

  Tiii, ce de bunatati! Sunt pe punctul de a recidiva cu o comanda dar se impune sa astept (am dat toti banii pe pantofi si curele :P)…
  Pupicei pisicosi pentru Dee si dulci pentru Adina! 🙂

  • Hehe, Ilda, eu mai repede pun o comanda decat sa ma duc in mall sa probez 😀
   Pupici si de la noi, multumim de vizita, ne bucura!

   • Ilda says:

    Noroc ca ma obosesc ingrozitor mall-urile, altfel m-as plange ca ajung rar la vreunul. Tot online a fost si dezmatul meu! :)))

    Chiar daca m-am lenevit cu feedback-ul, vin cu drag, Adina, mereu! :* :*

 4. Katyna says:

  Untul de migdale expira destul de repede, il consumi pana atunci? 😀 Cred ca am luat si eu ceva de la brandul ala, nu mai tin minte.
  Balsamul de buze, varianta bubble gum, l-am cumparat si eu data trecuta, l-am luat pentru pitica (si-l tine in posetuta ei si se da cu el din 2 in 2 minute). Imi place mult cum miroase si ca are gust bun.
  p.s: n-ai vrea tu sa inregistrezi un audio cu o poveste pentru copii? asa de mult imi place intonatia vocii 😀

  • Katyna says:

   Doh, acum vad ca e postare din martie, deci ai timp sa consumi si untul. :))

  • Untul expira prin iunie-iulie, mai avem o lingura din el. Sincera sa fiu, nu m-a dat pe spate, avand consistenta si mergand pe ideea celui de arahide – care mie personal nu imi place. Noroc ca l-am folosit in smoothie-uri si intr-o reteta de biscuiti, altfel… probabil era risipa.
   Ai domnisoara mare si cocheta, draga de ea!

   Mi-a zis surprinzator de multa lume de inregistrat, o sa ma interesez… poate asa, de proba :).

 5. […] o comandă plasată pe site-ul iherb. Este vorba despre a doua comandă de pe 2016 – primul unboxing iherb.com l-am făcut împreună în martie – care a ajuns în timp record la mine: aproape 3 […]

 6. […] pentru hidratare ecotools pe care le-aţi mai văzut la mine într-un alt unboxing iherb. Sunt foarte moi şi le-am luat pentru ză oan, pe care îl dau seara cu cremă, pune mănuşile […]

 7. […] peel off Queen Helene – preţ 16.77 lei – aţi văzut-o în clipul unboxing iherb.com (despachetăm împreună o comandă iherb.com). Atunci vă spuneam că am luat-o în amintirea vremurilor demult apuse (când eram prin liceu […]