Noutăţi Cosmetic Plant: creme aniversare ce au la bază extracte de flori

La început de martie, Cosmetic Plant a aniversat 25 de ani de la înfiinţare. De aceea, au lansat trei creme aniversare ce au la bază extracte de flori.  Aceste flori nu sunt alese aleatoriu, ci fiecare dintre ele reprezintă atributele principale ale companiei.

Astfel, noile creme aniversare conţin extract de flori de narcisă (această floare reprezentând tradiţia brandului), flori de crin (care semnifică împlinirea în ceea ce priveşte calitatea şi aprecierea produselor de către persoanele care le folosesc) şi floarea pasiunii (care simbolizează pasiunea pusă în fiecare produs Cosmetic Plant lansat de-a lungul timpului).

Fiecare cremă are o denumire tare simpatică şi un vizual colorat, care te face să zâmbeşti.

Astfel, prima dintre cremele aniversare Cosmetic Plant este crema hidratantă de zi cu extract de flori de narcisă, care se adresează tenului normal şi mixt. Conţine uleiuri vegetale de germeni de grâu, sâmburi de struguri, vitamina A (care îi conferă proprietăţi emoliente şi ajută la restabilirea elasticităţii pielii), conezima Q10 (protejează împotriva acţiunii radicalilor liberi, încetineşte formarea ridurilor).

A doua dintre cremele aniversare Cosmetic Plant este crema antirid cu extract de flori de crin, bogată în ingrediente regeneratoare şi antirid care readuc tenului confortul optim. Extractul de crin are acţiune antioxidantă, anti-iritantă şi de calmare a pielii uscate. În formula sa mai găsim şi vitamina E, uleiuri vegetale de germeni de grâu, sâmburi de struguri şi ulei de măsline bio.

Cea de-a treia dintre cremele aniversare propuse de către Cosmetic Plant este crema antiaging de zi cu extract de floarea pasiunii. Este destinată tenului normal cu tendinţe de uscare sau chiar uscat şi protejează împotriva apariţiei ridurilor premature; previne apariţia ridurilor. Extractul de floarea pasiunii are rol antioxidant şi calmant al pielii iritate. În compoziţia acestei creme mai găsim şi vitaminele A, E, F, B5.

Niciuna dintre cele trei creme aniversare de la Cosmetic Plant nu conţin parabeni, coloranţi sau parafine şi se găsesc deja în hypermarketuri şi Plafare, precum şi în magazinele de specialitate.

Şi dacă tot e rost de aniversare, cei de la Cosmetic Plant au lansat şi o platformă prin care putem să facem fericită o persoană dragă. Se numeşte chiar aşa, fa-o-fericita.ro, şi participând poţi câştiga una dintre cele 75 de creme sau marele premiu, o excursie în doi la Keukenhof (Olanda). Campania aniversară se desfăşoară între 1 martie şi 21 aprilie 2016.

Ce spuneţi, sunt tentante sau nu noile creme aniversare Cosmetic Plant?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

2 Discussion to this post

  1. Rokolla says:

    Descrierea produselor suna extrem de bine iar asocierea lor cu aceste flori suna extraordinar! Am sa le caut si eu … sunt curioasa cat de compatibila sunt cu aceasta gama! Inca nu m-am hotarat ce varianta aleg …. mmmm ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *