Noutăţi Bioderma: Hydrabio Perfecteur cu SPF 30

Sunt extrem de încântată să vă povestesc despre ultima lansare marca Bioderma: crema hidratantă Hydrabio Perfecteur cu SPF 30. Că eu una mă împac extrem de bine cu Bioderma nu e un secret; aţi văzut de multe ori produse prin articolele şi clipurile mele. Mi se pare unul dintre cele mai bune branduri de dermatocosmetice care se găsesc pe piaţa din România şi mai mult decât atât, tenul meu pare să le iubească (probabil ştiţi că de când am folosit pentru prima oară loţiunea micelară Sensibio H2O, aceasta nu îmi lipseşte din casă).

Aşa că sunt mereu cu ochii pe ei şi fiecare lansare aduce în lumina reflectoarelor produse din ce în ce mai sofisticate şi mai bine formulate. Este şi exemplul noii creme Hydrabio Perfecteur  şi o să vă spun de ce!

În primul rând, Hydrabio Perfecteur SPF 30 este sora mai mică a serumului Hydrabio (pe care îl puteţi aplica înainte în cazul în care aveţi o piele foarte deshidratată) şi a loţiunii micelare Hydrabio. Aşa că hidratarea promisă de cremă este punctul său forte. Dar mai mult decât atât, crema Hydrabio Perfecteur promite o hidratare cu efect anti-îmbătrânire.

Graţie unei asocieri de pudre reticulare şi perle, Hydrabio Perfecteur corectează liniile fine şi imperfecţiunile. Brevetul AQUAGENIUM prezent în formulă este de fapt un complex biologic care stimulează capacităţile celulare ale pielii şi o reînvaţă să genereze în profunzime apa şi să o reţină la suprafaţă, pentru un echilibru optim.

Noutăţi Bioderma: Hydrabio Perfecteur cu SPF 30

Un alt plus al acestei noutăţi Bioderma sunt filtrele UVA/UVB; crema Hydrabio Perfecteur protejează împotriva factorul de protecţie pe care îl conţine: nivel 30. SPF-ul previne îmbătrânirea prematură a pielii şi ştiţi că mereu vă bat la cap că trebuie folosit!

Dacă folosiţi puţin machiaj sau chiar deloc, crema Hydrabio Perfecteur asigură un finish perfect, după aplicare pielea rămânând catifelată şi luminoasă.

Hydrabio Perfecteur SPF 30 poate fi găsit deja în farmacii, iar preţul aproximativ pentru 40 ml este de 55 lei.

Eu una abia aştept să încerc acest produs, mai ales că îmi place mult şi sistemul său de aplicare cu pompiţă (mult mai igienic VS cremele din borcănele).

Vouă cum vi se pare acest produs? Aţi folosit vreun produs din gama Hydrabio?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

7 Discussion to this post

 1. Min Nio says:

  Am pus ochii pe ea de cand am auzit prima data de lansare. Cu serumul ma impac destul de bine, dar simt nevoia sa pun ceva peste oricum, asa ca asta pare sa fie o varianta buna 😀

 2. Rokolla says:

  Ieri eram in DM sa fac niste cumparaturi si a venit o doamna care vroia o crema cu SPF. Vanzatoarea i-a recomandat cateva dar doamna vroia o crema cu cel mai mare SPF. Vanzatoarea i-a aratat una cu SPF 50 si clienta tot nemultumita era.
  Eu una sunt multumita de un SPF 30 si consider ca aceasta crema este chiar buna. Si eu sunt pro creme cu pompita si le consider mai igienice. Te pup si iti doresc o saptamana usoara

  • Exista si produse 50+… probabil o fi fost genul care a aflat de FPS si vrea cat mai mult :)) fara a tine cont si de tipul de ten.
   Sa stii ca si eu folosesc mai ales in primele zile 50, apoi mai scad. Oricum ar fi, e bine ca voia produs cu SPF si ca nu a apelat la ulei de masline sau mai stiu eu ce… 😐
   Multi pupici si wk placut!

 3. Elena says:

  L-am adaugat in listuta mea, te pup!
  http://www.beautybysunshine.com

 4. […] de ten/bb cream cu SPF! Dacă preferi un machiaj mai natural, lejer, Bioderma a lansat de curând Hydrabio Perfecteur cu SPF 30. Află mai multe despre el dând click pe numele […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *