iWhite2 – noul kit pentru albirea profesională a dinţilor

Nu ştiu voi cum sunteţi, dar eu am avut o perioadă recentă în care am fost obsedată de albirea dinţilor. Drept urmare, am urmat procedura de albire a dinţilor în cabinetul stomatologic cu substanţa aceea profesională care conţine 45% (cred) peroxid de hidrogen. Nu mai ştiu exact dacă 45%, însă era cea mai mare concentraţie disponibilă de pe piaţă. De asemenea, am încercat diverse paste de dinţi şi tratamente pentru a-mi albi dinţii.

Rezultatul albirii profesionale s-a văzut, însă a durat extrem de puţin. Probabil vreo lună (dacă sunt eu generoasă). Lucru care m-a dezamăgit şi m-a făcut să îmi propun variante alternative pentru o îmbunătăţire a albului dinţilor. Aşa că am fost încântată să aflu mai multe despre iWhite2, un kit de albire care promite un zâmbet mai alb cu până la 8 nuanțe în 20 minute! Too good to be true? Nu ştiu, vom vedea! Dar până atunci, haideţi să vă povestesc mai multe despre produs:

iWhite2 – noul kit pentru albirea profesională a dinţilor se prezintă ca fiind singurul produs 100% sigur pentru albirea dinţilor, datorită lipsei peroxidului de hidrogen (denumit popular şi apă oxigenată).

iWhite2 - noul kit pentru albirea profesională a dinţilor

Ce promite iWhite2 – noul kit pentru albirea profesională a dinţilor:

 • redobândirea albului natural al dinţilor
 • restaurarea smalţului
 • oferirea unui aspect strălucitor de lungă durată

iWhite2 – noul kit pentru albirea profesională a dinţilor se bazează pe 3 princii active:

 1. Elimină petele
 2. Fortifică structura dinţilor
 3. Restaurează smalţul dinţilor

Beneficiile iWhite2 – noul kit pentru albirea profesională a dinţilor:

 1. Zâmbet cu până la 8 nuanţe mai alb
 2. Albire instantă
 3. Fortificare a dinţilor

Noul kit iWhite2 conţine zece benzi umplute cu un gel activ de albire, aşadar poate fi folosit de cinci ori. Benzile se aplică pe arcade, se lasă să acţioneze 20 de minute şi mai apoi se îndepărtează. La final trebuie să vă clătiţi cu apă de gură sau cu apă călduţă. Dacă folosiţi kitul pentru prima oară, este recomandată utilizarea în zile consecutive. Benzile se pot aplica oricând dorim, nu există restricţii.

Trebuie să vă spun că orice tratament de albire aţi face, este foarte important ce consumaţi după aceea. Puteţi să spuneţi la revedere cafelei simple şi să o înlocuiţi cu lapte cu cafea (sau cafea cu lapte). Acelaşi lucru este valabil şi pentru mure, afine (fructe de pădure în general), Cola şi fumat. Eu chiar am renunţat de tot la ele după albirea din cabinet, însă tot am fost dezamăgită. De aceea, sunt tare curioasă de acţiunea lui iWhite2 – încă nu am apucat să îl încerc, însă vă voi ţine la curent! Dacă vreţi şi voi să îl achiziţionaţi, îl găsiţi în farmaciile Sensiblu la preţul de 139 lei/pachet..

Voi aţi încercat să vă albiţi dinţii acasă sau la cabinet? Aţi văzut vreo îmbunătăţire, aţi fost mulţumite de rezultat?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

10 Discussion to this post

 1. Min Nio says:

  Eu nu am facut inca vreo albire, desi nu am tocmai cea mai sensibila dantura pentru ca imi era frica de efectele negative. Totusi, am cochetat de mai multe ori cu ideea de a-i albi cu ajutorul unor produse mai putin dure. Sunt curioasa de ce efecte va avea kitul.
  Meanwhile, iti pot recomanda pasta de dinti de la Elgydium.. A fost singura la care eu am vazut oaresce rezultate de albire, dar nu exagerate.

 2. ghelbere elena says:

  Au fost atatea paste de dinti care promiteau marea cu sarea si au fost si sunt o dezamagire totala. Daca ai sa folosesti aceste benzi si vei fi multumita de ele sa ne spui si noua.

 3. Rokolla says:

  Descrierea produsului este extraordinara si recunosc ca sunt tentată sa il incerc doar ca sunt putin reticenta. Ma gandesc ca promite prea multe si nu stiu daca va reuși sa le ducă la bun sfârșit!
  Cred ca marea majoritate isi dorească sa ajunga la un alb natural, sa dispară acele mici umbre de gălbui! Oare se poate?!

  • Rokolla, mie dentista mi-a spus ca depinde si mostenirea :). Daca ai tai au probleme, din pacate e foarte posibil sa ai si tu (generic vorbind “tu”), oricat te-ai ingriji 🙁

 4. Miss Bear says:

  Chiar sunt curioasa ce rezultat vei avea cu el :D. In cazul meu, a albit cu 2 nuante, insa apa de gura mi se pare minunata. De asemenea, mi-ar placea daca ar putea sa contina mentol ceva, cum contin alte produse, ca altfel simt nevoia sa mestec mereu guma pentru a imi reimprospata respiratia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *