Concurs – Mărţişorul prieteniei de la Ivatherm

Care este prietena ta cea mai bună? De ce e ea prietena ta cea mai bună? Acum e momentul să spui tuturor ce vă leagă, de ce vă înţelegeţi şi de ce o consideri cea mai bună prietenă! Ivatherm şi FromMegwithLove au pregătit câte un mărţişor pentru fiecare dintre voi! 🙂
Participă la concurs, împărtăşeşte-ne povestea voastră şi amândouă puteţi câştiga câte un set de produse Toleriskin de la Ivatherm!

Reguli de participare Concurs – Mărţişorul prieteniei de la Ivatherm:

  1. Spune-ne care este prietena ta cea mai bună! Împărtăşeşte-ne povestea voastră  în câteva rânduri pe Facebook la oricare postare de concurs sau pe blog, în căsuţa de comentarii Facebook şi nu uita să îi dai un tag!
    Ne poţi spune când v-aţi cunoscut, cum v-aţi cunoscut, ce v-a legat etc sau îi poţi face o urare pentru această primăvară care s-a aşternut!
  2. Dă share public acestui concurs pe Facebook şi lasă-mi linkul de share în acelaşi comentariu (cel în care ne povesteşti despre voi).

Atât tu, cât şi prietena ta vă puteţi înscrie în acest concurs (dând tag una alteia sau altor persoane), atât timp cât fiecare respectaţi condiţiile de participare. Comentariile se vor lăsa în căsuţa aferentă de Facebook de pe blog sau la orice postare a articolului de concurs pe Fan Page FromMegwithLove.Ro.

Durata concursului: 7 martie – 17 martie 2016, 23:59. Cele două câştigătoare vor fi afişate în weekendul 19-20 martie, în articolul acesta.

Premiul constă în oferirea a două seturi de produse Ivatherm, unul pentru tine şi unul pentru prietena ta. Despre noua gamă Toleriskin v-am povestit la început de an şi pentru că eu una mă înţeleg de minune cu demachiantul fluid, mi-am dorit ca şi voi să aveţi posibilitatea de a-l încerca. Mai ales că acum vremea este încă mofturoasă, iar pielea are cu siguranţă de suferit: ba e frig, ba iese soarele, ba ne bate vântul fără să-i pese… după demachiere, nu uitaţi să aplicaţi crema hidratantă, care vă va ajuta cu siguranţă să aveţi un ten fericit!

Mult succes tuturor!

Edit: Premiul merge către Alexandra Ursu. Felicitări, Alex! Aştept datele tale într-un mesaj pe FB de pe contul cu care te-ai înscris în concurs.

Mulţumesc tuturor pentru participare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Discussion about this post

  1. ioniche daniela iuliana says:

    Prietena mea cea mai buna este sora mea Georgeta Ioniche Nichilciuc, ea mi a aratat primi pasi in viata , m a invatat sa citrsc sa merg sa aud sa ascult , imi este sprijin si mereu ma rasfata cu iubire daruire si cadouri !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *