Twist Secret: ultima super-invenţie BaByliss Paris + Cinci motive pentru a-l cumpăra

După ce m-am jucat cu ondulatorul Curl Secret şi cu peria intuitivă rotativă de la BaByliss Paris, am crezut că gaaaata, cele două produse sunt apogeul inventivităţii în materie de produse destinate coafării părului acasă. Nici nu aveam eu de unde să intuiesc că acela era abia începutul! Şi spun asta pentru că tocmai am oprit noua inveţie – genială, dacă m-aţi întreba – lansată de către BaByliss Paris: Twist Secret.

Trebuie să vă spun mai multe despre acest aparat inedit şi mai mult decât atât, vreau să vă dau cinci motive pentru a-l cumpăra! Acum, că tot m-am jucat cu el şi ştiu cum funcţionează!

Twist Secret: ultima super-invenţie BaByliss Paris + Cinci motive pentru a-l cumpăra

 1. Twist Secret este un aparat mic şi uşor care face (ta-da-da-da-daaaa) împletituri automate. Daaa, aţi citit bine: Această super invenţie ne va ajuta să obţinem automat orice tip de împletitură, fie ea ca atare sau ca parte a unei coafuri mai complexe. Indiferent de lungimea părului!
 2. Twist Secret are un sistem de prindere amplu pentru şuvite mai subţiri sau mai groase, este ergonomic şi distractiv de folosit. Are nevoie doar de două baterii!
  Cum funcţionează Twist Secret? Ei bine, el se bazează pe un sistem de rotire care îţi permite să răsuceşti şuviţele în paralel sau să le împleteşti împreună.
  Twist Secret: ultima super-invenţie BaByliss Paris + Cinci motive pentru a-l cumpăra
 3. Twist Secret este prevăzut doar cu un buton cu poziţie off. Acesta are două trepte: sus şi jos, pentru răsucire sau rotire.
 4. Twist Secret poate fi cadoul perfect pentru fetiţa ta. Organizează o zi în care să o invite pe prietena ei în vizită şi fă-le cunoştinţă cu Twist Secret. Îl vor adora, te asigur! E super haios să îl foloseşti şi cred că fetiţa ta va fi pur şi simplu fermecată de el.
  Twist Secret: ultima super-invenţie BaByliss Paris + Cinci motive pentru a-l cumpăra
 5. Twist Secret te ajută să creezi diferite accesorii sau bentiţe. Poţi împleti în diverse stiluri şnururi elastice pentru proiecte de tip Do it Yourself şi dacă ai fetiţă puteţi face această activitate împreună. Ştiţi cât de important mi se pare acest timp petrecut alături de copii, nu? Mereu vă îndemn să gătiţi împreună, să ieşiţi cât mai mult… iată încă o activitate frumoasă pe care o puteţi realiza în weekend-uri! Rezultatul va fi original şi personalizat după preferinţele voastre!

Şi dacă tot am pomenit despre accesorii, cu ocazia lansării, Twist Secret va sosi însoţit şi de setul Fun Attitude – vă las pe voi să îl descoperiţi şi să întâmpinaţi primăvara în culori!

Preţul de lansare va fi de 129.99 lei, iar produsul va fi disponibil începând cu 16 februarie 2016 online pe emag, urmând ca distribuţia sa să fie extinsă.

Pentru mai multe detalii şi tutoriale de împletituri, vă invit să accesaţi pagina oficială BaByliss Romania.

Acum sunt curioasă: cum vi se pare această nouă invenţie BaByliss Paris? Dacă aveţi fetiţe, credeţi că ar fi tentate de un astfel de aparat?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

8 Discussion to this post

 1. Dara says:

  Ahh, Ce interesant pare. Mi-ar trebui si mie ceva asa. :))

 2. Rokolla says:

  Nu m-am gandit niciodata ca ar putea aparea un astfel de aparat. eu l-as incerca

 3. Alina M. says:

  Imi amintesc ca acum cativa ani era un aparat pentru copii pentru impletituri. Acesta de la Babyliss arata mult mai profesional, celalalt arata ca o jucarie si nu stiu daca a functionat sau nu. Conceptul nu mi se pare strain. Mi se pare interesant acest aparat si l-as incerca de curiozitate 😀

 4. […] ultima perioadă (de la reduceri sau nu): dm, Meli Melo, Reserved, Women’s Secret, LC WaikikiTwist Secret: ultima super-invenţie BaByliss Paris + Cinci motive pentru a-l cumpăraNoutăţi pentru primăvara 2016 de la […]

 5. Ioana says:

  Ma mir ca mi-a scapat pana acum, ce interesant pare! Eu una nu prea am rabdare si nici nu prea am indemanarea necesara sa-mi fac impletituri, asa ca inventia asta chiar mi se pare tentanta 😀 as incerca-o si acum, dar cred ca ar fi fost un gadget cool atunci cand eram in scoala generala sau liceu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *