Noutăţi Vichy: Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten matur + concurs

Vă invit să povestim astăzi despre Neovadiol Complex Substitutiv, prima cremă capabilă să compenseze efectele menopauzei asupra tenului matur. Da, aţi citit bine: Vichy a inventat şi lansat de curând acest produs destinat tenului matur.

Neovadiol Complex Substitutiv este rezultatul unor studii intense, care au durat 14 ani şi au strâns nu mai puţin de 13 brevete. Formula ideală obţinută acţionează asupra semnelor cutanate observate pe timpul menopauzei, iar complexul puternic de ingrediente dermatologice active ([PRO-XYLANE], [HEDIONE] şi [HEPES])  acţionează asupra indicatorilor cutanaţi afectaţi de menopauză.

Ce promite crema reactivatoare fundamentală pentru tenul matur Vichy Neovadiol Complex Substitutiv:

 • densitate a pielii;
 • prospeţime;
 • ferminate;
 • volum redefinit.

Noutăţi Vichy: Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten matur + concurs

După folosire, 8 din 10 femei au observat o piele mai fermă, mai tonifiată, mai elastică la 4 ore după aplicare. După o folosire de 3 luni, tot ele au declarat că trăsăturile sunt mai puţin lăsate şi că numărul pliurilor (inclusiv cele de pe gât) s-a micşorat. Textura este foarte lejeră, se absoarbe rapid în piele, iar mirosul este foarte, foarte plăcut.

Vichy Neovadiol Complex Substitutiv este o cremă care conţine apă termală Vichy, este hipoalergenică şi a fost special concepută pentru pielea sensibilă. O puteţi găsi în două variante: pentru tenul normal-mixt, dar şi pentru cel uscat. Preţul recomandat este de 135 lei /50 ml.

Noutăţi Vichy: Neovadiol Complex Substitutiv pentru ten matur + concurs

Şi pentru că se apropie 8 martie, am pentru voi un concurs în urma căruia puteţi câştiga această cremă pentru mama voastră. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie este să îmi trimiteţi o fotografie (pe emailul blogului – FromMegwithLove(@)gmail.com), la postarea de concurs de pe Facebook sau să o partajaţi pe Facebook şi să îmi lăsaţi linkul către ea în comentarii) în care să îi daţi un sărut pe obraz mamei. Un  share concursului ar fi de asemenea apreciat :). În cazul în care aţi câştigat deja crema pe un alt blog, o voi dărui altcuiva.

Concursul este naţional, va începe odată cu postarea acestui articol şi se va încheia pe 3 martie 2016, ora 23.59. Voi expedia premiul în aceeaşi săptămână, pentru ca el să ajungă până pe 8 martie la voi, ca dar pentru mami de ziua ei!

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Editare 4.03.2016: Cea care se va bucura de crema din concurs este mămica Brunetei Sweet, cu fotografia:

Draga mea, felicitări! Aştept cât mai repede datele (adresa, inclusiv telefon şi cod poştal, pe adresa de email) :).

Comments

Related Posts

5 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mariana L. says:

  Eu nu am mama, o am doar pe bunica mea, care implineste 91 de ani peste 2 saptamani si care ne-a crescut pe mine si pe fratele meu.
  O primavara frumoasa va doresc!
  http://www.facebook.com/90AnneMarie/posts/734377703364909

 2. Suta Lavinia says:

  Am trimis poza pe e-mail 🙂
  share: http://www.facebook.com/suta.lavinia/posts/10204424039800970
  O primavara frumoasa! :*

 3. D`Anna Isa says:

  Particip cu drag pentru mamica mea. Am trimis e-mail cu poza iar linkul de share este acesta: https://www.facebook.com/brunn3ta/posts/1063472153691484?pnref=story multumim pentru concurs si iti doresc o primavara minunata.

 4. Dan Dorina says:

  Am trimis si eu o poza cu draga mea mama pe e-mail. Multumim pentru acest concurs. Share: https://www.facebook.com/dorina.dan.921/posts/1521285684842551?pnref=story Sa ai o primavara superba cu multe bucurii.