Casting Crème Gloss L’Oréal Paris – colorează-ţi părul cu #zeroregrete!

L’Oréal Paris ne provoacă să îndrăznim să facem o schimbare în ceea ce priveşte culoarea actuală a părului nostru folosind Casting Crème Gloss. Dacă ne dorim să facem un pas spre colorare, însă nu suntem sigure că vrem să renunţăm la culoarea noastră naturală, acest produs poate fi soluţia!

De ce să foloseşti Casting Crème Gloss? Îţi dau câteva motive – primele patru care îmi vin în gând:

 1. Casting Crème Gloss este numărul 1 în România atunci când vine vorba despre colorarea fără amoniac a părului. Mai mult, formula este îmbogăţită cu lăptişor de matcă, ceea ce garantează zero păr deteriorat.
 2. Paleta de culori este largă – fie că eşti brunetă sau blondă şi vrei reflexe roşcate sau aurii sau alunii, cu siguranţă ai de unde alege nuanţa potrivită. Iată paletarul actual:Casting Crème Gloss L’Oréal Paris - colorează-ţi părul cu #zeroregrete!
 3. Casting Crème Gloss este o vopsea semi-permanentă ce promite o schimbare pentru părul tău, transformând culoarea într-una gurmandă, cu reflexe strălucitoare. Cu zero regrete!
 4. Aplicarea este simplă şi o poţi face acasă singură sau cu ajutorul unei prietene. Nu este nevoie să mergi la salon pentru a utiliza Casting Crème Gloss!

Ce conţine kitul Casting Crème Gloss:

 • o pereche de mănuşi, care va fi utilă în aplicarea produsului;
 • cremă colorantă propriu-zisî;
 • balsam pentru strălucire îmbogăţit cu lăptişor de matcă;
 • lapte + tub de aplicare;
 • instrucţiuni de utilizare.

Casting Crème Gloss se aplică pe părul umed. Înainte cu 48 de ore se poate face un test de alergie pentru a vedea toleranţa la produs.

Casting Crème Gloss L’Oréal Paris - colorează-ţi părul cu #zeroregrete!

Aşadar, dacă vreţi o nuanţă care să vă ajute la iluminarea tenului sau la sublinierea unor trăsături, aţi putea încerca acest produs. Îl găsiţi atât în hypermarketuri, cât şi în magazinele de specialitate, dar şi pe emag (cu preţ redus, aproximativ 25 lei). În magazinele fizice, preţul unui pachet este de aproximativ 30 de lei.

Pentru mai multe informaţii (de exemplu, cum să îţi alegi nuanţa potrivită), precum şi pentru a vizualiza galeria de schimbări ale fetelor care au acceptat provocarea lansată de către L’Oréal Paris,  vă invit să accesaţi site-ul oficial al produsului Casting Crème Gloss.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet! Cu zero regrete! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

4 Discussion to this post

 1. Amy says:

  Este vopseaua mea preferata, de cand am descoperit-o doar pe asta o folosesc! 😀

 2. […] însă, este o vopsea semi-permanentă! Mai multe detalii despre Casting Crème Gloss L’Oréal Paris – colorează-ţi părul cu #zeroregrete! poţi afla dând click pe numele […]

 3. […] gândindu-mă că poate există fete care vor să facă o schimbare culorii părului lor (folosind Casting Creme Gloss de la L’Oreal – ştiţi voi, #zeroregrete). Sau fete care poate vor un fard nou (de la Inglot!). Saaau un […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *