Noutăţi parfumate: în luna iubirii, Oriflame relansează Giordani Gold

Ce-ar fi dacă în acest an am sărbători iubirea într-un mod aromat, dăruind un parfum? Mai ales că în luna iubirii (pe care o şi zăresc, cu inimioarele-i specifice), Oriflame relansează Giordani Gold – două parfumuri emblematice pentru brand!

Cunoaşteţi deja aromele clasice ale apei de parfum Giordani Gold, însă trebuie să aflaţi că relansarea aduce elemente care vă vor încânta! Spre exemplu, designul sticlei, cu detaliile sale aurii, captivante, este cel mai rafinat de până acum. Un singur puf ne va transpune în peisajele pitoreşti ale Toscanei şi ne va energiza, graţie notei de portocală luminoasă care reprezintă inima parfumului. În completare vin note de flori albe, iar pentru a desăvârşi fineţea amestecului, făuritorii Giordani Gold au ales să adauge acorduri lemnoase.

Apa de parfum Giordani Gold este creată pentru femeia care trăieşte cu pasiune, care nu se teme să îşi arate sentimentele. Femeia Giordani Gold râde mult, este veselă şi iubeşte.

Apa de parfum Giordani Gold Original, 50 ml este disponibilă începând cu 26 ianuarie 2016 la preţul de 99 lei.

Şi pentru că în iubire este mereu vorba despre doi, Oriflame ne propune o nouă formulă şi pentru apa de toaletă Giordani Gold pentru EL. Vom regăsi aceeaşi aromă unică, rafinată şi sublimă de vetvier, însă ea este înviorată de vibraţia bergamotei. Nota picantă şi totodată nota care echilibrează amestecul preţios este adusă de piperul negru. În cazul în care nu ştiaţi, vetvierul este unul dintre cele mai nobile şi rafinate ingrediente utilizate în domeniul parfumeriei bărbăteşti.

Apa de toaletă Giordani Gold Man este special creată pentru bărbatul pasionat de viaţă, energic, tonic.

Apa de parfum Giordani Gold Man, 75 ml este disponibilă începând cu 26 ianuarie 2016 la preţul de 99 lei.

Dovezile iubirii pot lua chipuri diverse, însă eu le prefer mereu pe cele parfumate. Şi ştiţi de ce? Pentru că de fiecare dată când simt parfumul respectiv, îmi amintesc de un anume moment sau de o anume persoană. Aşa sunt eu: odată ce-am memorat un parfum, îl port în suflet mereu şi fac astfel de legături.

În cazul în care sunteţi de acord cu mine, vă invit să aflaţi mai multe despre Giordani Gold by Oriflame.

Imagini Giordani Gold: Craig Roberts // Catrinel Menghia.

Sunt sigură că o recunoaşteţi pe frumoasa Catrinel Menghia, nu e aşa? Ea este imaginea Giordani Gold şi cred că alegerea a fost foarte inspirată. Este o femeie elegantă ce emană putere, hotărâre, însă în acelaşi timp, este delicată şi finuţă. Pare o fire care îşi trăieşte cu adevărat viaţa, care nu se fereşte să râdă din tot sufletul.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

Discussion about this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Amy says:

    Sunt curioasa sa vad cum miros ambele. 😀