Noutăţi Ivatherm: gama Toleriskin, îngrijire pentru pielea intolerantă

Noutăţile Ivatherm din ultima perioadă constau în lansarea unei nou game: Toleriskin. Aceasta este destinată îngrijirii pielii sensibile intolerante. Produsele componente ale gamei Toleriskin hidratează, calmează şi refac ecosistemul pielii prin efect probiotic.

Cum ştii că ai o piele intolerantă?

Ei bine, aici e aici: o piele intolerantă are la bază o reacţie inflamatorie nespecifică. Nu există o vârstă anume la care poate apărea sau factori clari care să o definească. Însă poţi să o depistezi urmărind simptomele: pielea te înţeapă, te mănâncă (prurit), se înroşeşte, te ţine (senzaţie de arsură sau de piele întinsă). Cu alte cuvinte, nu mai are aspectul cu care erai obişnuită şi mai mult, te face să îţi pui semne de întrebare atunci când te priveşti în oglindă.

Este foarte posibil ca pielea ta să devină intolerantă şi să apară simptome în urma unei apropieri de un alergen.

Noua gamă Ivathem Toleriskin a fost creată special pentru persoanele care se confruntă cu aceste probleme. Şi dacă mă întrebaţi pe mine, eu văd aceste produse perfecte şi pentru un ten sensibil. Există două produse care o compun:

Lapte demachiant fluid Toleriskin Ivathem – preţ recomandat 57 lei

Noutăţi Ivatherm: gama Toleriskin, îngrijire pentru pielea intolerantă

Cremă calmantă şi hidratantă Toleriskin Ivatherm – preţ recomandat 76 lei

Noutăţi Ivatherm: gama Toleriskin, îngrijire pentru pielea intolerantă

Ce conţine noua gamă Toleriskin de la Ivatherm de este recomandată în îngrijirea pielii sensibile?

Formulele produselor sunt rezultate în urma combinării ingredienţilor activi precum: apa termală Herculane (singura apă termală românească folosită în dermatologie datorită efectelor calmante, antiiritante, pentru toate tipurile de piele sensibilă şi intolerantă), Ecodermine (efect probiotic) şi Osmocide (are capacitatea de a lega apa, înlocuind conservanţii clasici). Prin urmare, gama Toleriskin nu conţine conservanţi.

Noutăţi Ivatherm: gama Toleriskin, îngrijire pentru pielea intolerantă

Eu nu am folosit foarte multe produse de la Ivatherm – probabil vă amintiţi că aţi văzut Ivapur-ul în Preferatele lunilor septembrie şi octombrie, aşa că sunt curioasă în special de laptele demachiant. Mă ştiţi – îmi plac atât apele micelare, cât şi demachiantele clasice. Dacă îl voi folosi, vă voi povesti despre el cu siguranţă! Pe voi care dintre cele două noutăţi Ivatherm: gama Toleriskin, îngrijire pentru pielea intolerantă vă tentează? V-ar folosi un astfel de produs? Aveţi piele intolerantă?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Comments

Related Posts

3 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Min Nio says:

    Crema pare exact ce aveam nevoie zilele trecute. Mi se iritase fata din senin si ustura cam de la orice produs puneam pe ea. Now it’s back to normal, dar cred ca ideea cu sa-mi construiesc un kit sos pentru toate situatiile ar trebui sa o pun in practica mai curand

  2. […] oferirea a două seturi de produse Ivatherm, unul pentru tine şi unul pentru prietena ta. Despre noua gamă Toleriskin v-am povestit la început de an şi pentru că eu una mă înţeleg de minune cu demachiantul […]