Concurs FromMegwithLove.Ro

Nu am mai organizat de mult un Concurs FromMegwithLove.Ro, nu e aşa? Cel puţin, mie aşa mi se pare. De aceea, am ales câteva produse pe care eu le-am folosit (cu plăcere) şi pe care le-aţi văzut la mine de-a lungul timpului. Bineînţeles că sunt toate sunt noi, deşi din ce am scris mai devreme nu s-ar înţelege asta 🙂
De această dată, m-am gândit să răsplătesc una dintre fetele care mă urmăresc pe Youtube! Totodată, voi oferi şi un premiu de fidelitate pentru una dintre persoanele cele mai active!

Premiul de la acest Concurs FromMegwithLove.Ro constă în:

 • apă de toaletă C-Thru
 • cremă de corp şi mâini Oriflame
 • fond de ten Accord Parfait L’Oreal (nuanţa la alegere din cele disponibile, stabilim împreună ce şi cum)
 • mascara rotativă Flormar
 • ruj Yves Rocher, nuanţa 04 Pistil Bordeaux
 • fard Inglot 387

Pentru a vă înscrie în acest Concurs FromMegwithLove.Ro, trebuie să mă urmăriţi pe Youtube, să daţi share acestui concurs şi să îmi lăsaţi o adresă de email pentru a vă contacta în cazul în care premiul vrea la voi :). Pe scurt, completaţi tabelul de mai jos:

Concursul este naţional şi se desfăşoară între 28.01 – 6.02.2016, ora 18.00. Câştigătoarea va fi aleasă cu random.org, va fi afişată şi contactată până pe 8.02.2016. Aşa cum spuneam în primul paragraf, odată cu afişarea câştigătoarei acestui premiu voi mai afişa şi un al doilea nume al unei cititoare fidele, pe care o voi vedea activă atât pe FB, cât şi pe Youtube.

Succes tuturor!

Editare 7.02. Câştigătorea Concurs FromMegwithLove.Ro este Ioana Pavel, One Day Butterfly! Draga mea, felicitări! În cursul zilei de mâine îţi voi trimite un email pentru a stabili cum intri în posesia pachetului. Mulţumesc tuturor pentru participare şi nu fiţi supărate – urmează un nou concurs! Nu zic prea multe, ca să nu stric surpriza!

Concurs FromMegwithLove.Ro

Comments

Related Posts

7 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Amy says:

  Activa pe Youtube nu prea sunt, dar iti urmaresc clipurile de fiecare data cand pui ceva nou. Obisnuiesc sa-mi petrec mai mult timpe pe Facebook, lucru care deja ma ingrijoreaza, decat pe Youtube. 😀
  Pupici, o zi frumoasa.
  P.S. Foarte atractive premiile. <3

 2. Damira Petrean says:

  Bine ca ne-ai spus de setarea optiunii publice la follow, mie cel putin imi era private…. asa mi-e de ciuda, cu siguranta si la concursul de sarbatori te-ai gandit ca uite ce neserioase, se inscriu la concurs si nu indeplinesc conditiile, dar sunt abonata la canalul tau de mult timp, aproape de cand ai inceput sa postezi pe Youtube… of, de-ai sti ce ciuda mi-e! Acum iti inteleg si mai bine supararea…

  • Dami, daca a iesit un nume pe care il cunosc si stiu ca imi comenteaza, clar, nu am pus la indoiala ca ma si urmaresc persoanele respective. Cunosc numele voastre si stiu cine, ce si cum :). Nu ai de ce sa fii suparata! Dar e bine de stiut, in cazul in care participati si pe alte canale de YT!
   Pupici!

 3. Rodica Granpier says:

  Te urmaresc cu mare drag pe unde pot si cand am timp ,ador articolele tale de mult timp ,pe youtube intru mai rar,dar imi dau silinta sa te urmaresc si acolo 😀 , te pupic ,o zi frumoasa!