Concurs FromMegwithLove.Ro & Ivatherm

Bună dimineaţa! De curând am descoperit un produs care îmi place foarte mult (şi pe care l-aţi văzut în clipul Preferatele lunilor septembrie si octombrie 2015  ). Nu e zi în care să nu îl folosesc şi sunt tare încântată de el! De aceea, mi-am dorit ca şi voi să aveţi ocazia să îl încercaţi. Aşa că am pus la cale cu cei de la Ivatherm un nou concurs, în care avem de oferit un răsfăţ pentru tenul uneia dintre voi! Setul-cadou, preiul acestui concurs, conţine:

 • Gel pentru curăţarea feţei, Ivapur, Ivatherm;
 • Loţiune micelară Ivatherm;
 • Cremă de faţă Multi-Performance, Ivatherm.

Ce trebuie să faceţi pentru a intra în acest concurs – veţi vedea că paşii nu sunt deloc complicaţi sau mulţi:

 1. Să daţi un like paginilor de FB FromMegwithLove.Ro şi Ivatherm;
 2. Să daţi un share concursului (public), pentru ca şi prietenele voastre să afle despre el;
 3. Să lăsaţi numele şi linkul de mai sus şi să răspundeţi întrebării: Aveţi vreun produs Ivatherm în trusa voastră de frumuseţe? Cum vă împăcaţi?

Concursul este naţional şi se desfăşoară începând cu data şi ora publicării concursului până pe 29 noiembrie 2015, ora 23:59. Pe 30 noiembrie com afla către cine va fi expediat premiul! Voi folosi platforma random.org pentu a face extragerea şi ca de obicei, voi verifica fiecare înscriere.

Înscrierile se pot face atât prin căsuţa de comentarii de Facebook, cât şi prin completarea formularului de comentarii de pe blog.

Sper că vă place acest Concurs FromMegwithLove.Ro & Ivatherm – eu zic că un astfel de kit este foarte bine venit, mai ales că vremea rece începe să muşte din tenul nostru. Ma plâng eu, mă plâng, de creme rece, însă era şi timpul, nu? Că doar e sfârşit de noiembrie!

Vă pup şi vă trimit un zâmbet! Să aveţi o săptămână excelentă!

Edit 30 noiembrie: setul format din cele trei produse Ivatherm va merge către Mada Sima, de la care aştept adresa de livrare. Mulţumesc tuturor pentru participare şi staţi aproape – în curând începem un nou concurs cu mai multe pachete! 🙂

Comments

Related Posts

5 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Patrausanu emma alexandra says:

  Share : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1096846763681794&id=100000694433246&ref=bookmarks
  Fb patrausanu emma alexandra
  Folosesc crema hidratanta pt ten sensibil si ma inteleg foarte bn cu ea..este cea mai buna si potrivita crema pt mn, iubesc produsele ivatherm :*

 2. Stancu Claudia says:

  Share:https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10153751222214805?pnref=story
  FB Claudia Stancu
  Ai, ai, ai. Sunt fan declarat Ivatherm si spre surprinderea mea si sotul meu este. El foloseste Gelul de curatare pt ten sensibil, eu pe cel pentru ten gras. El foloseste crema de maini Ivatherm, eu mai folosesc si crema multiperformanta si ce AquaLight. Iar apa termala de la Herculane e nelipsita din frigider, dar si din bagaj.

 3. Simona says:

  Simona Alexandra
  Am dat share pe Fb, dar nu stiu de ce nu pot pune link-ul aici 🙁
  Eu am folosit apa micelară, crema de fată, crema antiacnee,dar si crema de maini. Cea de maini e preferata mea!