Concurs FromMegwithLove.Ro & Ivatherm

Bună dimineaţa! De curând am descoperit un produs care îmi place foarte mult (şi pe care l-aţi văzut în clipul Preferatele lunilor septembrie si octombrie 2015  ). Nu e zi în care să nu îl folosesc şi sunt tare încântată de el! De aceea, mi-am dorit ca şi voi să aveţi ocazia să îl încercaţi. Aşa că am pus la cale cu cei de la Ivatherm un nou concurs, în care avem de oferit un răsfăţ pentru tenul uneia dintre voi! Setul-cadou, preiul acestui concurs, conţine:

 • Gel pentru curăţarea feţei, Ivapur, Ivatherm;
 • Loţiune micelară Ivatherm;
 • Cremă de faţă Multi-Performance, Ivatherm.

Ce trebuie să faceţi pentru a intra în acest concurs – veţi vedea că paşii nu sunt deloc complicaţi sau mulţi:

 1. Să daţi un like paginilor de FB FromMegwithLove.Ro şi Ivatherm;
 2. Să daţi un share concursului (public), pentru ca şi prietenele voastre să afle despre el;
 3. Să lăsaţi numele şi linkul de mai sus şi să răspundeţi întrebării: Aveţi vreun produs Ivatherm în trusa voastră de frumuseţe? Cum vă împăcaţi?

Concursul este naţional şi se desfăşoară începând cu data şi ora publicării concursului până pe 29 noiembrie 2015, ora 23:59. Pe 30 noiembrie com afla către cine va fi expediat premiul! Voi folosi platforma random.org pentu a face extragerea şi ca de obicei, voi verifica fiecare înscriere.

Înscrierile se pot face atât prin căsuţa de comentarii de Facebook, cât şi prin completarea formularului de comentarii de pe blog.

Sper că vă place acest Concurs FromMegwithLove.Ro & Ivatherm – eu zic că un astfel de kit este foarte bine venit, mai ales că vremea rece începe să muşte din tenul nostru. Ma plâng eu, mă plâng, de creme rece, însă era şi timpul, nu? Că doar e sfârşit de noiembrie!

Vă pup şi vă trimit un zâmbet! Să aveţi o săptămână excelentă!

Edit 30 noiembrie: setul format din cele trei produse Ivatherm va merge către Mada Sima, de la care aştept adresa de livrare. Mulţumesc tuturor pentru participare şi staţi aproape – în curând începem un nou concurs cu mai multe pachete! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
384 Shares

5 replies added

 1. Simona noiembrie 26, 2015 Răspunde

  Simona Alexandra
  Am dat share pe Fb, dar nu stiu de ce nu pot pune link-ul aici 🙁
  Eu am folosit apa micelară, crema de fată, crema antiacnee,dar si crema de maini. Cea de maini e preferata mea!

  • Adina Aruştei noiembrie 26, 2015 Răspunde

   Simona, buna seara! Pur si simplu da copy – paste adresei din bara. Fara acel link corect, nu te pot inscrie in concurs. Imi pare rau 🙁

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.