Noutăţi: Revlon revine pe piaţa din România

Veşti bune în lumea de beauty! Revlon revine (sau mai bine spus a revenit) pe piaţa din România! Am aflat şi primit cu bucurie vestea, pentru că acum ceva timp produsele au fost retrase de la rafturi. Îmi amintesc că am căutat un fond de ten fără succes, pentru că atuni când s-a dus vestea, toată lumea şi-a făcut, cu părere de rău, stocuri. Ei bine, nu mai este cazul să suspinăm după acest brand, pentru că aşa cum vă spuneam, brandul Revlon s-a relansat.

Revlon a revenit – mai tonic, mai plin de viaţă, mai bogat în produse, însă cu aceeaşi calitate şi raport calitate-preţ excelente!

Ştiaţi că numele de Revlon vine de la cel al creatorului său? Alături de un chimist care a plasat strategic iniţiala numelui său în nume, Charles Revson a creat Revlon în 1932. Creatorul brandului este cel care a afirmat că lacul de unghii este un accesoriu necesar în modă, întrucât inspiră femeile să-şi adapteze ţinutele la stiluri şi stări diferite. Odată cu afirmaţia a lansat şi primul lac de unghii opac din lume!

Produse Revlon

Lacuri de unghii, fonduri de ten, farduri, rujuri, creioane de buze  – tot ce ne dorim vom găsi şi în portofoliul Revlon.

Ruj Revlon

Tusuri si mascara Revlon

Brandul se bazează pe glamour, provocare, pasiune şi seducţie.

Blush Revlon

Paleta fard pleoape Revlon Colorstay

Iluminator Revlon

Iluminator Revlon Colorstay

Trusă farduri pleoape Revlon

Paleta fard pleoape Revlon Colorstay

Momentan, puteţi găsi produsele Revlon în Kendra Unirea Shopping Center, însă vor apărea în curând şi în alte magazine de specialitate. De asemenea, le putem căuta şi în insulele de beauty din hypermarketuri. Şi eu una, abia aştept!

Voi cum vă înţelegeţi cu acest brand? Aveţi vreun produs preferat Revlon?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
45 Shares

3 replies added

 1. Diana Bazavan octombrie 14, 2015 Răspunde

  Foarte frumoase noutatile! 🙂 Ce bine arata fardul de obraz si iluminatorul <3 Eu am un fard de pleoape mono intr-o nuanta ivory satinata care imi place tare mult, il folosesc in loc de iluminator in zona ochilor 🙂 Acum cativa ani am incercat si eu renumitul fond te ten Colorstay insa cu el nu m-am inteles.
  Pupici :*

  • Adina Aruştei octombrie 20, 2015 Răspunde

   Vai, ce mi-ar placea sa vad machiaje pe care le faci tu! cred ca iti ies superbe!
   :*

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.