Concurs animăluţe – comunitate FromMegwithLove.Ro

Dragile mele, vă salut şi vă întâmpin cu un nou concurs! De această dată, destinat fetelor care au animăluţe acasă.

Ştiţi cât de mult iubesc eu animăluţele şi pentru că voi vedeţi mai mereu poze cu DeeDee, vreau să văd şi eu sufleţelele care vă luminează zilele. Că au blăniţă sau pene, toate animăluţele din comunitatea de animale FromMegwithLove.Ro sunt invitate la concurs!

Ce trebuie să faceţi pentru a intra în concurs:

1. Să faceţi o fotografie (puteţi apărea şi voi în cadru, deci un selfie) cu animăluţul vostru de companie. Pentru a mă asigura că fotografia nu este luată de pe net, vreau ca în ea să apară scris pe o hârtie şi FromMegwithLove. Sau “Particip la concursul FromMegwithLove” ceva de genul acesta – v-aţi prins voi. Aveţi în imaginea de concurs un exemplu – se vede clar că scrisul e pe tabletă, deci poza este a mea!

2. Să o trimiteţi pe e-mail (FromMegwithLove(at)gmail.com), mesaj privat sau să o puneţi la postarea de anunţ de pe Facebook / pe pagina FromMegwithLove.

Şi pentru ca efortul vostru să fie răsplătit, eu am pregătit două pachete pentru voi. Unul dintre ele va fi acordat de mine, iar unul va fi acordat fotografiei care strânge cele mai multe like-uri. După încheierea concursului voi face un album pe FB şi putem începe votul, care va ţine două zile. Voi scrie atunci exact orele şi zilele.

Ce conţin cele două premii? Surpriză, surpriză, dar vreau să vă dau şi un indiciu. Păi, în primul rând, cinci produse pentru mami (care îi vor răsfăţa părul, corpul – nu-mai-zic-mai-multe) şi ceva bun pentru cel mic sau cea mică. Pentru ca bucuria să fie atât pentru stăpân, cât şi pentru animăluţul drag din viaţa sa!

Cât ţine concursul? De duminică, 20 septembrie 2015, până pe 3 octombrie, ora 16.00. Pe 3 octombrie 2015 voi face albumul pe Facebook şi pornim votarea care se va încheia pe 5 octombrie la ora 16.00. Seara afişăm cei doi câştigători, iar a doua zi expediem pachetele către ei.

Concurs animăluţe FromMegwithLove.Ro

Cam asta e! Ce spuneţi, facem animăluţele vedete?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

***

Edit: S-a încheiat concursul, aşa că haideţi să oferim cadouri! Ca de obicei când am de dat cadouri, nu am putut să mă ţin de cuvânt, şi în loc de două cadouri, voi oferi… şase :).

Preferaţii voştri sunt Suki şi Max, iar eu voi trimite încă patru cadouri spre Zuzu, Bety, Minx Mau şi Urechiuşă. Mi-a fost tare greu să aleg, dar a trebuit să o fac.

Să îi pupăcim pe toţi!

Suki

Max

Zuzu

Urechiusa-je-m’enfiche-de-hartia-ta :)))

Pufy

Jakie

Gritza

Bety si Adriana

Meg

Mitza

Minx Mau

Bobita

Miky

Mita

Missy

Rachetuta

Mitsi

Tigrutul

Mora

Aky

Bonnie

Tutu

Cici

Coco

Sara

Norut, Urechiusa si Griutza

Negruta

Bella

 

Vă mulţumesc tuturor pentru înscriere şi vă promit că mai facem astfel de concursuri!

Comments

Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Diana says:

    M-am inscris si eu la concurs, m-am chinuit putin sa tin motanu intr-o pozitie in care nu se misca si eu zic ca a iesit ceva.:P