Turist în România. Babele de la Ulmet sau Trovanţii – Pietrele vii din Bozioru

Featured Video Play Icon

Aţi auzit până acum de pietrele vii din Bozioru? Sau de Babele de la Ulmet? Sau de Trovanţi? Este vorba despre unul şi acelaşi lucru pe care puţină lume îl cunoaşte. Ce să mai spunem despre posibilitatea de a fi obiectiv turistic…

Noi am vizitat Babele, chiar dacă a trebuit să ne afundăm prin noroi şi să batem drumuri de sat. Chiar mi-a făcut o mare plăcere să fiu în inima satului românesc şi într-un fel, mi-am adus aminte de mine mică. Aşa că am dăruit cu drag copiilor din drumul nostru bomboane şi ce mai aveam prin maşină – ştiu că şi nouă ne făceau ‘străinii’ bucurii din acestea. Oh şi cât ne mai bucuram să vedem maşini!

Revenind la Trovanţi, veţi afla din ultimul clip de pe canalul meu de Youtube de ce se numesc aşa şi ce reprezintă de fapt, precum şi alte informaţii interesante.

Închei întrebându-vă dacă voi aţi aţi auzit până acum de pietrele vii din Bozioru? Sau de Babele de la Ulmet? Sau de Trovanţi? Poate le-aţi şi vizitat! Dacă nu, vă invit să o faceţi – avem o ţară tare frumoasă şi degeaba ne plimbăm peste mări şi ţări dacă nu vedem câteva obiective turistice de importanţă majoră din ţară.

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

P.S.: Dacă ştiţi vreun obiectiv turistic foarte frumos, care merită musai vizitat, vă rog să mi-l spuneţi şi mie!

Comments

Related Posts