Noutăţi SVR: gamele Hydraliane şi Spirial

Am aflat de curând despre două game noi de produse lansate de către SVRHydraliane şi Spirial şi, pentru că este vorba despre dermato-cosmetice (ştiţi pasiunea mea pentru ele), am hotărât să vă povestesc despre ele.

Voi începe cu gama SVR Hydraliane, care este prima gama dermato-cosmetică ce reproduce funcţiile naturale de hidratare ale pielii. Bine-bine, veţi spune, şi probabil vă veţi întreba ce înseamnă mai exact acest lucru. Ei bine, după cum ştim, apa este esenţială vieţii. Aspectul pielii, luminozitatea, ridarea prematură, deshidratarea – sunt strânse legate de nivelul de apă din organism.

Ne hidratăm pentru a îmbunătăţi calitatea epidermei – de la asta au pornit Laboratoarele SVR când s-au gândit să inventeze aceste produse capabile să reproducă funcţiile naturale de hidratare ale pielii.  Secretul SVR Hydraliane constă în formula unică bazată pe un procent ridicat de apă isostonică din punct de vedere fiziologic – 60%. În plus, puritatea este absolută (materia primă provine de la izvoarele termale Plateau de Langres, regiunea franceză Cote d’Or) si este de 100 de ori mai concentrată în oligo-elemente esentiale pielii (magneziu, zinc, mangan) faţă de apele termale clasice.

Noua gama SVR Hydraliane esteformată din

  • două creme hidratante de zi, cu texturi adaptate atât tipurilor de ten mixte, cât şi celor uscate/cu tendinţă atopică : SVR Hydraliane Lejere şi SVR Hydraliane Riche.
  • şi din două creme BB (variantele Light şi Medium).

Eu am folosit SVR Hydraliane BB Creme (nuanţa Medium) şi trebuie să vă spun că am fost foarte plăcut surprinsă de aspectul tenului meu. Ştiţi cojiţele acelea inestetice care se apar după aplicarea bb cream-ului sau a fondului de ten? Ei, au dispărut ca prin minune după aplicarea bb-ului! În plus, mi-am simţit tenul foarte catifelat şi aspectul său era uniform, frumos. Deşi mă gândeam că nuanţa medium îmi va fi prea închisă, a arătat impecabil pe tenul meu. Ce mai: cred că am descoperit o nouă iubire! Voi mai folosi produsul şi vă voi mai scrie despre el în curând!

 

A doua gamă de produse SVR despre care vreau să vă vorbesc este Spirial. Chiar dacă vara se apropie de sfârşit, nu trebuie să uităm de transpiraţia şi mirosurile neplăcute. Produsele gamei Spirial oferă dublă garanţie a calităţii şi a performanţei prin dozajul de ingrediente active de ultimă generaţie. Nu conţin alcool, parabeni sau parfumuri (ceea ce duce la eliminarea riscului dezvolrării de alergii sau iritaţii, mai ales în cazul pielii sensibile) şi promit o protecţie eficientă de 48 de ore. Mai mult, promit să elimine senzaţia dinconfortantă de umezeală, să îngrijească pielea, să nu păteze hainele şi să nu lase urmele acelea albe, inestetice.

Produsele gamei Spirial au texturi diferite, în funcţie de produsul ales. Astfel, găsim disponibile următoarele variante:

  • Spirial Anti-perspirant Spray
  • Spirial Anti-perspirant Roll-on
  • Spirial Anti-perspirant Roll-on Vegetal
  • Spirial Deodorant Anti-Perspirant Cream (sub formă de cremă – preferatul meu datorită texturii!). Acespt produs poate fi aplicat şi pe tălpi, palme sau chiar frunte!

Produsele din gamele SVR Hydraliane şi Spirial sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile atat in farmacii, cat si in magazinul online.

Trebuie să vă spun că sunt foarte curioasă de cum va decurge “relaţia” mea cu unul dintre aceste anti-perspirante. Oricum, din ce am citit (şi sintetizat pentru voi), sunt produse care ar trebui să revoluţioneze nişa. Aşa că merită o şansă!

Ce spuneţi, sunt tentante? Ce gamă v-a făcut mai mult cu ochiul? Ce produs aţi vrea să încercaţi?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

Discussion about this post

  1. […] bb cream-ul Hydraliane de la SVR pot spune acelaşi lucru. Un produs iubit şi folosit în combinaţie cu fond de ten (pentru că […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *