Manichiură “Wonderland” – Inglot, Orly şi Essie

Cum ar fi să purtăm pe unghii o interpretare a unei lumi minunate? Un fel de Wonderland al lui Alice, însă vă spun din start: noi nu avem iepuraşul din poveste. A luat întruchiparea Dianei, pe care o cunoaşteţi de când cu manichiura Flori de nu-mă-uita. O fată atât de talentată, încât e mare bucurie să îi gazduiesc minunăţiile pe FromMegwithLove. Ştiu că şi voi îi apreciaţi mult creaţiile – pentru că da, din talentul ei nu nasc simple manichiuri – şi că veţi fi încântate să vedeţi o nouă “ispravă” de-a ei.

Manichiura de astăzi, Wonderland, ne duce cu gândul la o lume desprinsă din poveşti. O lume creată de caleidoscopurile din copilărie, care îmi amintesc că mă fascinau. Romburi colorate, aşezate care mai de care, privite prin cilindrul acela misterios. Vi-l mai amintiţi? La asta m-a dus cu gândul modelul pe care Diana l-a ştampilat folosind oja aurie Barry M Foil Effects 320, aplicată peste plăcuţa Born Pretty BP -L 001.

Ca baze, Diana a folosit următoarele oje: nuanţa portocalie Inglot 494, roşu Essie Fifth Avenue şi două nuanţe de mov: Orly – Hot Tropics şi Max Factor Gel Shine – Lacquered Violet 35.

La final, o fotografie de grup cu “vinovatele” pentru această manichiură superbă:

Cum vi se pare manichura Wonderland propusă de către Diana? Vă place?
Vă pupăm şi vă trimitem câte un zâmbet!

Comments

Related Posts

4 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Alexandra Ioana says:

    Superba!! Love it

  2. Macy says:

    Frumoasa manichiura, imi place si design-ul dar si culorile folosite sunt frumoase 🙂

  3. […] de către Diana pe blog: spre exemplu, manichiura “Albastru regal“, “manichiură Wonderland“, manichiura “Flori de nu-mă-uita” şi […]