Turist în România. Vulcanii Noroioşi, Berca, Buzău

Featured Video Play Icon
Chiar dacă sunt 192,3 grade afară, vă invit la plimbare! De data aceasta, în România, la Buzău, pentru a vedea Vulcanii Noroioşi.
Mi-a venit ideea de a face un vlog când am plecat, dar până la urmă m-am hotărât să rămân la un clip de prezentare. Aş fi vrut să auziţi entuziasmul de pe teren, însă bătea un vâââââânt… aşa că m-am văzut nevoită să editez.
Ca în fiecare călătorie de-a mea, vă voi povesti ceva despre locuri, despre cum puteţi ajunge şi alte lucruri utile. Cred că Vulcanii Noroioşi trebuie văzuţi, e un loc foarte interesant: un mix de verde cu gri, albastru şi maro care vă va fascina. Cel puţin, pe mine m-au impresionat!
Vă invit să vedeţi clipul de mai jos, de care sunt tare mândră! Mai apoi, aştept impresiile voastre: să mă întorc la jucăriile mele colorate şi parfumate sau să mai fac clipuri cu destinaţii?
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!
***
Pentru a fi la curent cu toate noutatile de pe blog, mă puteţi urmări prin GFC (dreapta – Membri de Onoare), pe YoutubeFacebookTwitterInstagramBloglovin si imi puteti scrie pe FromMegwithLove(at)gmail.com!

Comments

Article Tags :
Related Posts

16 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ivascu Irina says:

  E foarte frumos,nu am ajuns pana acum in zona aia 🙂 Pupici

 2. Dorina says:

  Ce frumos ai facut video-ul, imi place mult cum ai explicat! Trebuie sa ajungem si noi acolo, e foarte frumos! :*

  • Dorina, merci de incurajare :). E primul clip de acest gen si mi se pare ca e cam miscat. Pe de alta parte, e real, fix cum mergeam. Asa ca sunt in dubii :)) Nu stiu cum sa fac la urmatoarele! Sa ma misc sau sa stau locului?

 3. coco says:

  si pe mine m-au impresionat! sper sa mai ajung acolo!!

 4. Cherry Queen says:

  inca nu am ajuns dar sper sa reusesc in curand. foarte frumos filmuletul. chiar mi-ar placea sa faci si despre alte locatii. 🙂
  pupici!

  http://cherryqueendee.blogspot.com/

 5. Madalina says:

  De ce sa vizitam alte tari pentru ce au ei, cand regiunile turistice din Romania sunt atat de variate? Gasim orice si ar trebui sa profitam mai mult de acest lucru, nu multe tari au acest 'noroc'.

  • Asa e, Mada! Cand aud oameni ca se duc peste mari si tari, dar nu au fost macar o data prin Bucovina, in Cluj, in Sibiu etc, parca… mi se pare usor snob. Dar na, asta e doar parerea mea.
   Te pup!

 6. Alina says:

  eu zic sa mai faci video-uri de genul acesta, sunt interesante :). as vrea sa ajung si eu acolo, dar uite ca nu-mi prea ies planurile in ultima vreme…

 7. Un loc superb pe care sa imi fie rusine inca nu l-am vazut !
  xoxo

  http://www.sorananistor.com

 8. Macy says:

  Am fost si eu la Vulcanii Noroiosi acum, cativa ani, si mi-a placut mult 😀 A fost interesant sa vad un altfel de peisaj 🙂