Oja săptămânii:135 – Wjcon

Dragile mele,
de când nu v-am mai arătat o ojă mov? Cred că a trecut ceva timp, aşa că am reuşit azi, cu chiu cu vai, să îmi fac această manichiură (aţi văzut pe FB de ce) şi pentru că rezultatul e decent, am vrut să vi-l arăt şi vouă.
Oja pe care am folosit-o este de la Wjcon şi este prima de la acest brand pe care o am. Încă din sticluţă am ghicit-o: este din aceea sheer, sidefată, care trebuie aplicată în mai mult de două straturi dacă o folosim simplă. Eu am aplicat trei – şi arată cât de cât ok. Într-un singur strat e destul de cuminte şi se observă mai greu.
Iată cum arată oja Wjcon în nuanţa 135:
manichiura, oja sidefata, oja, Wjcon, Wycon, lac de unghii
Pensula este uşor mai lată, ia consistenţa ajută persoanele care nu au o precizie prea mare în aplicarea ojei – aşa, ca mine acum. Chiar dacă dăm pe alături, se îndepărtează rapid şi nu pătează.
Movuliul are particule fiiiine aurii, care arată foarte bine în soare. Eu nu sunt fană a ojelor sidefate în general, însă aceasta e drăguţă şi arată bine – nu e aşa? (Brobonelele acelea sunt de apă!)
Vă mai las o foto de final a manichiurii mele realizate cu lacul de unghii Wjcon:
manichiura, oja, oja mov, oja sidefata, Wjcon, Wycon
Cum vi se pare această ojă? Aţi purta-o pe unghii?
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!
***
Pentru a fi la curent cu toate noutatile de pe blog, mă puteţi urmări prin GFC (dreapta – Membri de Onoare), pe YoutubeFacebookTwitterInstagramBloglovin si imi puteti scrie pe FromMegwithLove(at)gmail.com!

Comments

Article Tags : ,
Related Posts

14 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Dana says:

  E dulcica si ti se potriveste foarte bine!

 2. Ivascu Irina says:

  Este superba aceasta nuanta <3 Pupici

 3. Foarte frumoasa nuanta <3

 4. andra kat says:

  Imi place foarte mult! Clar as purta-o <3

 5. Heavenly says:

  Daca are si particule fine aurii <3 clar e superba nuanta!! Eu am o obsesie cu nuantele care au irizatii aurii, le "vanez" :))
  Sa o porti cu spor in continuare! 🙂
  Pupici multi :*

 6. Anca says:

  Am auzit multe lucruri bune despre Wjcon, dar din pacate in Timisoara nu au ajuns inca si de magazin online nu stiu sa aiba :(. Super faina nuanta asta de mov 😀

 7. Macy says:

  Mi-ar fi placut sa ii gasesc online, dar inca nu au magazin online asa ca mai astept pana ce pun si eu mana pe produsele lor 😀 Culoarea este foarte frumoasa 🙂 Sa o folosesti cu placere in continuare :*