Noutăţi elmiplant: Gel-cremă Remodelare Totală Bodyshape

Dragile mele, astăzi vreau să vă vorbesc despre un produs lansat de către elmiplant acum câteva săptămâni. Trebuie să recunosc că la vremea aceea, citind comunicatul şi aflând vestea lansării, mi s-a părut tare interesant şi mi-am propus să îl încerc. Însă în multitudinea de alte produse, recunosc că am uitat de acest produs. Astăzi am pus lăbuţa pe el, aşa că vă propun să aflăm împreună mai multe despre el: gelul-cremă Remodelare Totală.
elmiplant, gel, gel remodelare, remodelare corporala, bodyshape, produs anticelulitic
Toate vrem un corp frumos, cu cât mai puţină celulită şi grăsime, nu e aşa? De aceea, elmiplant s-a gândit să ne vină în ajutor completând gama dedicată remodelării corporale, Bodyshape, cu un nou produs: gelul cremă Remodelare Totală.
Noutatea sau mai bine spus inovaţia adusă de gelul cremă Remodelare Totală constă în textura sa de gel-cremă – uşor şi aerat, cu o absorbţie rapidă în piele.
Gelul cremă Remodelare Totală de la elmiplant este o combinaţie inteligentă de ingrediente naturale, puternic active, ce combat aspectul de „coajă de portocală” şi resculptează întreaga siluetă în doar 4 săptămâni. Conţine extract 100% natural de acai berry, care au proprietăţi antioxidante şi un conţinut ridicat de minerale, vitamine şi substanţe nutritive, îmbinate astfel încât să ajute la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la recuperarea supleţii naturale.
Mai mult decât acest extract, gelul cremă Remodelare Totală de la elmiplant este îmbogăţit cu LIPO-DETOX, un complex de ingrediente naturale şi compuşi activi puternici, ce acţionează pe mai multe niveluri împotriva celulitei. Pentru rezultate vizibile, elmiplant ne sfătuieşte să folosim zilnic gelul – de două ori pe zi ar fi ideal. Astfel, activitatea lipolitică va fi accelerată, iar ţesutul adipos redus.
Gelul cremă Remodelare Totală poate fi aplicat atât pe coapse şi fese, dar şi pe abdomen, braţe şi şolduri.
O primă impresie: Mirosul său este marin, seamănă cu cel al algelor. Se absoarbe rapid în piele, nu lasă peliculă grasă şi ne putem îmbrăca imediat.
Ce m-a intrigat pe mine este studiul clinic publicat de elmiplant, conform căreia după 4 săptămâni de la utilizare, circumferinţa braţelor este redusă cu până la 1 centimetru, iar circumferinţele abdomenului, coapselor şi a şoldurilor, cu până la 3cm. Este ceva, nu? Sunt tare curioasă şi după cum aţi observat, deşi îl am de dimineaţă, deja l-am folosit o dată.
remodelare corporala, anticelulitic, tratament anticelulitic, crema anticelulitica, elmiplant, bodyshape
Gama Bodyshape, elmiplant
Voi aţi încerct vreun produs elmiplant din gama Bodyshape? Cum v-aţi împăcat? Aţi observat vreo schimbare a aspectului pielii voastre?
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!
***
Pentru a fi la curent cu toate noutatile de pe blog, mă puteţi urmări prin GFC (dreapta – Membri de Onoare), pe YoutubeFacebookTwitterInstagramBloglovin si imi puteti scrie pe FromMegwithLove(at)gmail.com!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
68 Shares

2 replies added

  1. Ivascu Irina iulie 20, 2015 Răspunde

    Nu am incercat pana acum produse de acest gen, dar par interesante mai ales daca si fac ce promit 🙂 Pupici

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.