Noutate Bioderma: Photoderm Spray SPF 30

Bunăăăăăăă dimineaţa!
M-am trezit cu soarele în geam încă de pe la opt, pentru că DeeDee s-a gândit că n-ar strica o canţonetă. Şi în loc să mă supăr pe ea, pentru că am adormit greu şi am dormit prost, am zâmbit – am constat că soarele nu era numai afară, sus pe cer, ci şi în sufletul şi gândurile mele.
Of! Aşa mult mi-e dor de vacanţă! Din păcate trebuie să-mi mai pun pofta în cui şi să privesc marea doar în fotografii. Însă sunt sigură că voi nu sunteţi în aceeaşi situaţie, aşa că am decis să vă povestesc astăzi despre un spray nou, cu SPF 30, lansat de către Bioderma, perfect ca însoţitor în vacanţă: Photoderm Spray.
biodermaFie că mergeţi la mare, la munte, la piscină sau mergeţi prin oraş, nu trebuie să uitaţi să vă protejaţi pielea cu produse cu factor solar. Expunerea solară neprotejată poate aduce dureri de cap, insolaţie sau arsuri, iar pe termen lung, îmbătrânire prematură a pielii. Mai bine prevenim, decât să tratăm! Şi nu oricum, ci cu un produs plăcut parfumat, cu textură ultra lejeră, foarte uşor de strecurat în geanta de plajă şi ulterior de aplicat: fâs-fâs.
Photoderm Spray cu SPF 30 de la Bioderma poate fi folosit atât pe faţă, cât şi pe corp. Asigură o fotoprotecție externă înaltă, grație asocierii de filtre solare, completată de protecția celulară biologică, oferită de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection®. Brevetul acesta unic stimulează mecanismele naturale de autoapărare ale pielii împotriva stresului oxidativ şi a şocului termic, limitând astfel riscul degradării ADN-ului celular şi dezvoltarea cancerului de piele.
Alte lucruri care ne vor încânta la acest produs: nu lasă urme albe, este rezistent la apă și transpirație, este fotostabil și non comedogenic.
Bioderma Photoderm  Spray SPF 30 poate fi găsit în farmacii, la un preţ recomandat de 69 lei/ 200ml.
Orice aţi face sau oriunde aţi merge, nu uitaţi să vă protejaţi pielea de razele solare nocive!
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

***
Pentru a fi la curent cu toate noutatile de pe blog, mă puteţi urmări pe Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin si imi puteti scrie pe FromMegwithLove(at)gmail.com!

Comments

Related Posts

6 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Rokolla says:

    Bioderma are niste produse foarte bune iar cremele de protectie spray sunt preferatele mele. Sunt convinsa ca acest spray este perfect pentru a-ti proteja pielea de soarele arzator din ultima perioada

  2. Ivascu Irina says:

    Foarte interesant acest produs 🙂 Pupici

  3. Cherry Queen says:

    chiar ma gandeam care va fi urmatorul meu produs pentru protectie solara. Probabil ca voi alege ceva de la Bioderma. 🙂 pupici!