Fashion News: LC Waikiki, colecţii colorate şi accesibile

Bună dimineaţa!
Astăzi vă invit să vorbim despre hăinuţe. Mai exact, despre brandul LC Waikiki. Voi începe prin a vă spune că am intrat de câteva ori într-un magazin Waikiki până acum, mi-am şi luat câte ceva, însă niciodată nu am stat să mă întreb de unde provine brandul. Sau pe ce idei se bazează şi cui se adresează.
Aşa că atunci când am avut ocazia să aflu mai multe, n-am stat pe gânduri şi am mers la evenimentul prin care se prezenta colecţia toamnă-iarnă, care mai are un piiiic şi va apărea la rafturi.
Ştiaţi că LC Waikiki este un brand înfiinţat în 1985 în Turcia? Sloganul companiei este “Toată lumea merită să se îmbrace bine” şi misiunea de a face “moda accesibilă”.
Din punctul meu de vedere, LC Waikiki are o semnătură proprie: îmbinarea dintre denim şi casual. Fie că este vorba despre un guler din denim la o cămaşă sau un buzunar, brandul aduce în prim plan magia denimului. Bineînţeles că găsim şi piese realizate numai din blug (jeans, denim, cum vreţi voi să îi spuneţi), însă dacă iubiţi materialul, veţi fi mai mult decât încântate de combinaţii.
Colecţiile pe care le găsim în LC Waikiki sunt:
 • Sporter friendly – pentru femeile şi bărbaţii activi. Piese sunt gri sau negre, însă au inserţii neon. 
 • Eleganţă la birou – piesele vestimentare clasice, cămăşile în tonuri pudrate, pastelate, tricotaje fine, pantaloni simpli sau cu model, cămăşi şi pulovere – pe toate le veţi găsi sub această umbrelă.
 • Colecţii colorate pentru copii – fetiţele vor fi răsfăţate de modele florale, franjuri, elemente etnice, iar băieţii de modele grafice, pălării şi cămăşi cu papioane. Dacă sunteţi însărcinate, trebuie să vă spun că în LC Waikiki găsiţi si haine special create pentru voi. Am văzut o mulţime de tricouri cu mesaje haioase, gen “It’s a girl” (Este fetiţă), “Loading…” şi aşa mai departe. Nu îmi amintesc să fi văzut aşa multe la alt brand.
Iată şi câteva fotografii cu ţinute care îmi plac:

Dacă v-am convins că merită să vizitaţi un magazin LC Waikiki, trebuie să ştiţi că în acest moment, sunt prezenţi în România în 9 oraşe.
Ce spuneţi, cunoaşteţi brandul? Aveţi vreo hăinuţă de la LC Waikiki? Cum vă înţelegeţi?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!
***
Pentru a fi la curent cu toate noutatile de pe blog, mă puteţi urmări prin GFC (dreapta – Membri de Onoare), pe FacebookTwitterInstagramBloglovin si imi puteti scrie pe FromMegwithLove(at)gmail.com!

Comments

Article Tags :
Related Posts

8 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Suna foarte bine.
  Oare in Cluj exista astfel de magazin? :*

 2. Ivascu Irina says:

  Imi plac foarte mult hainutele de la acest brand 🙂 Pupici

 3. by sunshine says:

  Si mie imi plac hainele de la LC Waikiki. Trebuie sa le fac o vizita aici in Turcia. Pup!
  http://www.bysunshine.com

 4. Nu stiu de ce dar intotdeauna am ocolit acest magazin, nu am intrat nici macar o data..desi hainutele din vitrina erau super ok…acum clar o sa intru sa vad ☺