Lipglass în nuanţa Oxblood, colecţia Toledo – MAC [Review]

Dragile mele, bună dimneața!
Vreau să vă prezint astăzi un produs pe care îl folosesc cu drag și spor de vreo două luni. După cum puteți observa, îmi place ca în ultima perioadă să folosesc mai întâi produsele despre care vă povestesc – dacă nu întreaga gamă, măcar unul, pentru a putea scrie și un review.
Azi vă voi vorbi despre lipglass-ul MAC din colecția Toledo. Cum ne-am împăcat, dacă ne-am împăcat și alte detalii veți afla imediat, însă, ca de obicei, începem cu câteva cuvinte despre colecția din care face parte.
Isabel și Ruben Toledo sunt cel mai romantic cuplu al modei, iar prin colaborarea cu MAC au dorit să transpună simțul aparte al lui Isabel pentru culoare, corelat cu energia vibrantă a lui Ruben. Așa s-a născut Toledo – o gamă cu ambalaj care atrage atenția prin liniile grafice negre și fețele cu buze roșii de pe fundal alb.
Produsul de mai jos este un lipglass, și nu un lipgloss. M-am întrebat de ce acest nume și m-am gândit că motivul ar fi luciul său, mult mai accentuat decât la un gloss.
MAC, Toledo, cosmetics, lips, buze, Oxblood, Lipglass, swatch

Cum arată pe buze lipglass-ul MAC, nuanța Oxblood:

MAC, Toledo, cosmetics, lips, buze, Oxblood, Lipglass, swatch

Cum mi s-a părut lipglass-ul MAC, nuanța Oxblood:

În primul rând, nuanța sa este foarte frumoasă și plăcută. Liniștită, aș putea spune. Se potrivește perfect unui machiaj cuminte, nude și poate că de aceea am și folosit atât de mult lipglass-ul: cam asta port eu la muncă.
Ce nu mi-a plăcut este veșnica problemă întâlnită la produsele de acest tip: faptul că sunt lipicioase. Ce e drept, lipglass-ul MAC nu este atât de lipicios precum un gloss Maqpro pe care vi l-am prezentat pe blog mai demult, de pildă. Cel mai bine este să avem părul strâns când îl purtăm, pentru a evita orice accidet.
Preţuri MAC Toledo:
Eyeshadow X 6 GREEN:  206 lei
Tuş ochi / eyeliner:  81 lei
Mascara: 125 lei
Ruj: 100 lei
Lipglass: 100 lei
Blush: 141 lei
Oja: 48 lei
Pensula: 228 lei
Ruj: 92 lei
Creion buze: 75 lei

Cu siguranţă aţi văzut lipglass-ul de multe ori la mine, dacă mă urmăriţi pe Instagram sau pe Facebook. Aşa că vă întreb: cum vi se pare nuanţa? Aţi avut vreun produs din gama Toledo by MAC?

Vă pup şi vă trimit un zâmbet!
***
Pentru a fi la curent cu toate noutățile de pe blog, mă puteți urmări prin GFC (dreapta – Membri de Onoare), pe FacebookTwitterInstagramBloglovin și îmi puteți scrie pe FromMegwithLove(at)gmail.com!

Comments

Article Tags : , , ,
Related Posts

9 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Arata genial gkiss-ul, dar fiind MAC parca e de la sine inteles. Preferatul meu e MAC Diva, chiar daca e o culoare mai de iarna, un rosu foarte inchis spre mov

  2. Ivascu Irina says:

    Arata foarte bine pe buze,imi place mult nuanta 🙂 Pupici

  3. Stix Chop says:

    Arată tare bine.♥ Am văzut câteva poze în care cred că porţi acest gloss, îţi stă foarte bine :*

  4. […] mac toledo, nuanţa Oxblood. Se pare că îl aveam de prin vara lui 2015. A fost tare finuţ şi deşi uşor lipicios, l-am folosit de multe ori. Acum însă l-am dat deoparte pentru că îşi schimbase textura şi îşi modificare mirosul. […]