Ceas de lemn Jord – o idee de cadou original

Dragile mele, vă salut dintr-un București însorit și vesel, ca un copil care știe că pleacă la țară la bunici în curând, pentru că a venit vacanța.
Sunt foarte încântată, pentru că astăzi vă voi prezenta un ceas deosebit pe care l-am primit acum două săptămâni.
Nu știu dacă ați mai văzut până acum un astfel de ceas – din lemn – însă eu recunosc că nu am mai avut ocazia să port unul. Trebuie, de fapt, să recunosc că eu nu sunt mare amatoare de ceasuri. Am două elegante, finuțe, însă sunt dependentă de telefon și când mă întreabă cineva cât e ceasul, chiar dacă am la mână, tot telefonul îl scot pentru a răspunde. Așa că am fost tare curioasă de cum arată un astfel de ceas. Mă va convinge oare să îl port?…
Ceasul de mână Jord a sosit ambalat cu mare atenție într-o cutie (cum altfel?) de lemn. M-a impresionat atenția cu care a fost împachetat. Puteau să joace băieții noștri de la Poștă fotbal cu el – cu siguranță ceasul meu nu ar fi pățit nimic.
Jord, ceas lemn, ceas de lemn, ceas de mana
Ceasul din lemn Jord a sosit cu țiplă atât pe cadran, cât și pe brățară. Și știți voi cât de mult contează detaliile, nu?
Jord, ceas lemn, ceas de lemn, ceas de mana
L-am scos și l-am privit cu atenție: este foarte frumos și bine lucrat. Chiar dacă este din lemn, nu a agățat nimic: finisajul este foarte bun. Eu am ales modelul Chocolate și am fost foarte mirată pentru că am fost întrebată de mărimea încheieturii. Cei de la Jord au scos zalele în plus, astfel încât ceasul mi-a venit ca turnat. Și bineînteles, au pus elementele scoase într-o punguță pe care am primit-o odată cu ceasul.
Jord, ceas lemn, ceas de lemn, ceas de mana
Dat fiind felul în care arată, trebuie să vă spun că a atras foarte multe priviri și întrebări. După răspuns, au sosit și mirările. “-Păi… cum adică, e un ceas de lemn?” Probabil lumea se aștepta ca un ceas de lemn să arate precum o scândură, nu la ceva așa finuț.
Așa că l-am scos și l-am dat spre pipăire și probare de câteva ori 🙂
Ceasurile din lemn Jord nu sunt rezistente la apă, însă dacă le stropiți, nu e nicio tragedie. Apa alunecă pe ele, deci nu vor fi în pericol.
Jord, ceas lemn, ceas de lemn, ceas de mana
Ca să închei, ceasul Jord din lemn poate fi un cadou foarte original și fain pentru cei dragi. Mie mi-a sosit în aproximativ trei săptămâni la oficiul vamal și nu am plătit nicio taxă pentru a-l ridica. Am comunicat foarte bine cu expeditorii și experiența a fost foarte plăcută.
Vă invit să vedeți ultima linie de ceasuri Jord, disponibilă pe site și dacă aveți vreo întrebare referitoare la ceas, vă răspund cu drag.

Womens Wooden Watches
Ce spuneți, v-ar plăcea un asemenea ceas? Vă pup și vă trimit un zâmbet!

Comments

Article Tags :
Related Posts

19 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ce deosebit e, foarte tare!

 2. Macy says:

  Imi place ideea unui ceas de lemn pentru ca e ceva unic si original 🙂 Arata bine si chiar ma gandeam cu apa, dar ma bucur ca nu e in pericol de la cativa stropi 😀

 3. Ivascu Irina says:

  Arata tare bine,chiar este un ceas deosebit si mi-ar placea sa port unul 🙂 Pupici

 4. O idee foarte originala! Sincer e prima data cand aud

 5. Miha Ella says:

  Foarte interesant și original conceptul! Îmi place cel ales de tine, e foarte frumos.
  Să-l porți cu drag în continuare!
  Pupici

 6. Aceste ceasuri din lemn sunt foarte speciale!

 7. am mai vazut online, si toate modelele arata super frumoase si delicate, au un aer anume. sa il porti cu drag!

  • MeG says:

   Am mai vazut dupa ce l-am primit pe al meu la o colega unul micut si foarte finut, cu cadran rotund. Love! Chiar ai de unde alege!
   Multumesc frumos 🙂

 8. Alina says:

  nu prea sunt eu cu ceasurile, dar ideea asta e simpatica :).

 9. Georgiana says:

  E deosebit, mi-ar placea si mie, desi rareori port ceas la mana 😀

 10. […] mai amintiţi de ceasul meu de lemn de la Jord? Vă povesteam de el în iunie 2015 şi tot atunci vă spuneam cât de fain mi se pare ca idee de […]