Turist in Seychelles. 5. Sfârşit de Jurnal în Seychelles

Dragile mele, vă salut!
Bucureştiul este cam supărat astăzi, pentru că nu vrea deloc să ne arate soarele. Aşa că m-am gândit să vă răpesc eu spre o destinaţie însorită, care mă face să visez cu ochii deschişi. Ce spuneţi, mă însoţiţi? 🙂
Se spune că orice lucru bun are un final. Că orice lucru, bun sau rău, are un final, aş corecta eu. Dar nu vreau să intru în polemici, vreau doar să încheiem împreună prin acest episod şi călătoria mea în Seychelles. Au fost opt zile pline în care am umblat de dimineaţă până seara. Opt zile în care m-am protejat cu SPF 30 şi 50 (Bioderma, Eucerin şi Nivea), pentru ca în ultima zi să mă prăjesc efectiv (am făcut iar snorkeling şi toată protecţia s-a dus în apă…). Vă roooog tare mult să nu faceţi aceeaşi greşeală – luaţi un tricou care să vă apere spatele de soare!
Mai exact, în această apă, pentru că fiind ultima zi, am decis să mergem în aceeaşi zonă pentru a vedea minunata viaţă subacvatică

Seychelles, insula, turist, mare turcoaz

Tot în ultimele două zile am descoperit şi această plajă care mi s-a părut incredibilă. Cu pomii ei, cu palmierii, cu turcoazul, cu albastrul cerului.. ce mai – prefecţiune.
Seychelles, insula, turist, mare turcoazI can feel your heat beat, she said to me…
Pot să-mi aud inima cum bate, adaptez eu. Pentru că printre copacii aceştia, privind marea verde-albastră, uiţi de tot. Şi ţi se pare marea infinită şi tu te simţi aşa mic, mic. Şi parcă ai vrea să fii pasăre, să-i vezi calmul din zbor. Fericire. Acesta ar fi titlul pe care l-aş da locului.Seychelles, insula, turist, mare turcoaz După cum vedeţi, apa era uşor retrasă (flux-reflux)
Seychelles, insula, turist, mare turcoaz
Mi-a plăcut această destinaţie exotică, este frumos, însă… nu ştiu de ce, parcă simt că tot Mexicul e pe primul loc în ceea ce priveşte plajele. În sufletul meu, nimic nu poate lua locul Playei del Carmen sau insulei Mujeres. Mi-am dat seama acum că nu v-am scris de Mexic şi îmi pare rău. Ar trebui să fac asta, nu e aşa? Chiar dacă am fost acolo în 2010.
Vă sfătuiesc să recitiţi cu atenţie jurnalul meu de călătorie dacă doriţi să plecaţi într-acolo. Vă va scuti de câteva cheltuieli! Nu uitaţi să vă luaţi muuulte produse cu protecţie solară şi care se aplică după expunerea la soare (în articolul Produse consumate publicat după ce m-am întors în România puteţi vedea ce am folosit eu) şi să vă hidrataţi – apa de la robinet este potabilă, dar noi am preferat să cumpărăm când am avut de unde.
Vă mulţumesc că m-aţi însoţit şi în această călătorie şi vă las o fotografie însorită ca suvenir din Seychelles 🙂
Seychelles, insula, turist, mare turcoaz, palmieri
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!
***
Pentru a fi la curent cu toate noutatile de pe blog, ma puteti urmari prin GFC (dreapta – Membri de Onoare), pe FacebookTwitterInstagramBloglovin si imi puteti scrie pe FromMegwithLove(at)gmail.com!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
38 Shares

6 replies added

  • Adina Aruştei iulie 28, 2015 Răspunde

   Iti multumesc frumos pentru feedback! Ma bucur tare mult ca va place sa mergem impreuna in vacanta 🙂 Pupici!

 1. Alina mai 18, 2015 Răspunde

  oricat de obosit/plictisit/suparat ai fi, pozele astea au un efect revigorant!

  eu astept si postari despre mexic, sunt convinsa ca-ti amintesti suficiente informatii ca sa ne scrii :).

  • Adina Aruştei iulie 28, 2015 Răspunde

   Alina, o sa ma apuc si de Mexic. Intr-adevar, fiind prima mea destinatie exotica, imi amintesc de parca am plecat ieri 🙂

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.