Vivien Kondor Studio – răsfăţ cu iz indian în Bucureşti

Bună dimi!
După cum ştiţi, iubesc Bucureştiul. Îl iubesc pentru că pulsează de viaţă, de oameni, e tot un zumzet şi culoare. Şi mai mult decât atât, fiind un oraş mare, îmi permite să descopăr locuri noi. Ca să fiu mai precisă şi să intru în aria de interes a blogului, Bucureştiul ascunde saloane pe care dacă apuci să le cunoşti, te îndrăgosteşti de ele.
Aşa mi s-a întâmplat sâmbătă, când am avut bucuria de a merge la salonul Vivien Kondor Studio. Dintre zecile de saloane pe care le-am vizitat, acesta are ceva. Şi o să vă spun mai pe larg despre el, pentru că merită să îl vizitaţi!

Am ajuns în locaţia de pe Nicolae Caramfil 59 şi am fost întâmpinată de.. şoc: proprietara salonului. De puţine ori se întâmplă lucrul acesta; de obicei, cei care deţin saloane nu se implică. 
Ramona Toader, căci despre ea e vorba, are 27 de ani şi emană bunătate. E toată un zâmet, aşa că ne-am aşezat pe canapeaua din recepţie şi am întrebat-o… de ce Vivien Kondor Studio?
Iată ce mi-a răspuns:
“Când credinţa mi-a fost încercată, am aflat că dragostea lui Dumnezeu nu m-a părăsit niciodată. Spiritualitatea a stat la baza pornirii business-ului. Sunt pasionată de acest subiect de mai mulţi ani şi pe măsura evoluţiei mele am învăţat să-mi descopăr propria persoană. În prezent urmez anumite cursuri legate de spiritualitate care mi-au schimbat viaţa. Recent, prin intermediul unei organizaţii am adoptat o fetiţă în vârstă de 5 ani din Peru. Ador copiii şi consider că aceste sufleţele n-au nici o vină că se nasc în ţări defavorizate.

Mi-am dorit foarte mult să avem propriile noastre branduri, motiv pentru care am lansat ojele Vivien Kondor care au fost fabricate la Milano.
Am ales brandul Sundari specific masajelor ayurvedice pentru că este o linie bazată pe ingredienţi naturali; produsele Sundari se folosesc şi la Burj al-Arab spa. Suntem primul centru din Bucureşti care foloseşte acest brand. În ‘meniu’ se găsesc creme de corp, geluri de curăţare, seruri exfoliante, tratamente corporale, dar şi creme anticelulitice, toate întrunind proprietăţile nutritive ale ingredientelor naturale.”
Eu le-am desfăcut pe toaaaaaaate şi m-am jucat cu ele. Sunt incredibile! Trebuie să le testaţi pe pielea voastră – şi cum mai bine, decât vizitând salonul? Dacă vă place în mod deosebit unul dintre produsele folosite, le puteţi achiziţiona pentru acasă!

Pe lângă această linie de produse, în tratamentele faciale/corporale şi în masajele realizate în salon se utilizează produse exclusiv profesionale.

Gama Yonka
Game BABOR

Aşadar, am aflat câteva dintre motivele care fac ca salonul Vivien Kondor Studio să fie unic în Bucureşti.

Pe lângă acestea, salonul Vivien Kondor Studio organizează şi.. cursuri de yoga! Cum sună asta? Mergi la salon, te răsfeţi, şi apoi mergi la yoga – şi pleci de-acolo încărcată de energie pozitivă!

Ramona Toader mi-a dezvăluit de asemenea că începând cu 2015, la salon vor fi disponibile şi cursuri de hot yoga, în cadrul căruia se îmbină exerciţii de respiraţie cu posturi inspirate din Hatha Yoga. Hot yoga adaugă un plus practicii prin faptul că şedinţele au loc într-o cameră încălzită până la 40 de grade celsius, lucru care facilitează eliminarea toxinelor datorită procesului de febră artificială creată de căldură şi exerciţii. După cum ştim, febra este de fapt un proces de detoxifiere.
Printre beneficiile hot yoga găsim: detoxifiere, sporirea flexibilităţii, ameliorarea afecţiunilor respiratorii, detensionare musculară şi relaxare.

Durata unei sedinţe este de 90 de minute, însâ la început trebuie să-ţi asculti corpul şi să practici atât cât poţi. Cu timpul, îţi vei mări rezistenţa şi cele 40 de grade îţi vor induce o senzaţie placută de caldură.
Eu am fost la yoga în trecut şi m-am simţit extrordinar cât am practicat. Recomand tuturor măcar două şedinţe – vă veţi umple de energie pozitivă şi stare de bine!
Să vă mai dau motive pentru care aş alege oricând acest salon
Ei bine, de curând au lansat propria linie de oje, aşa cum ne povesteşte Ramona. Iată cum arată câteva dintre ele:
Bineînţeles, unghiuţele vă pot fi răsfăţate în zona special amenajată şi cu produse OPI.

Zona pentru coafor şi îngrijire păr:

Produsele folosite sunt de la Moroccan Oil şi L’Oreal Professional

Trebuie să mai adaug şi faptul că personalul este mereu cu zâmbetul pe buze. Nu ştiu cum sunteţi voi, dar pentru minte contează foarte mult asta. Mă destinde, mă face să mă simt bine. Deja la plecare vorbisem cu toate fetele şi mă simţeam ca acasă.
Puteţi ajunge la salonul Vivien Kondor Studio atât folosind maşina personală (eu am găsit loc fix în faţă), fie de la metrou Aurel Vlaicu (maximum 10 minute de mers pe jos). Locaţia este destul de accesibilă şi eu una abia aştept să revin la ei pentru a mă răsfăţa. Vă voi ţine la curent!

Ce spuneţi, cum vi se pare acest concept nou al Vivien Kondor Salon? I-aţi trece pragul după ce vi l-am prezentat?
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

***
Dacă vreţi să fiţi la curent cu toate noutăţile FromMegwithLove, mă puteţi urmări şi prin / pe GFC (dreapta – Membri de Onoare), pe Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Bloglovin şi imi puteţi scrie pe FromMegwithLove(at)gmail.com!

Comments

Related Posts

10 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ilda76 says:

  Foarte frumoasa povestea Ramonei! Interesanta maniera in care a imbinat pasiunile sale…
  Cu siguranta as trece pragul acestui salon! Mi-a facut placere sa citesc articolul, Adina!
  Pupicei!

  Ilda
  Lavender Thoughts

 2. buna dimineata ,o duminica frumoasa sa ai ,te pup <3

 3. Lory's Blog says:

  Mi se pare super patroana…sa deschizi o afacere, sa gandesti spiritual, sa adopti un copil de la distanta…super! Mult succes! Si da, as merge cu drag acolo 🙂

 4. cu mare..mare drag as pasi pragul acestui salon,ca frumos i-ai facut descrierea si Ramona mi se pare o fata super interesanta,cu mod de gandire si caracter distins! bravo Ramona,sa ai succes in afacerea ta si pe toate planurile! Multumim Adina pentru articolul miunat!