Promisiune Nomasvello: Piele fină, fară foliculită

Dragile mele,
Bună dimineaţa! Vă invit să vorbim un pic astăzi despre epilare şi despre foliculită. Sunt sigură că ştiţi ce e aceea – uneori, după epilare ne trezim cu nesuferitele de bubiţe care par că nu vor să ne părăsească pielea. Şi atunci ce e de făcut? Folosim diverse produse pentru calmare, regenerare, hidratare.. şi în final, dacă suntem norocoase, dispare. 
Dar ce ne facem, că firele de păr deja încep să apară răzleţ? O luăm de la capăt.. din păcate!
Foliculita este de fapt reprezentată de o inflamare a firului de păr pentru că el nu mai poate ieşi din piele. În acest moment, pielea capătă aspect de acnee, aducând cu ea nu numai aspectul inestetic, ci şi mâncărimi. O metodă de a scăpa şi de a o trata definitiv este epilarea definitivă
Am fost invitată la un eveniment Nomasvello acum două trei săptămâni şi acolo am aflat de la medicul dermatolog Maria Jimenez de ce epilarea cu IPL este singura metoda recunoscută si recomandată de medicii dermatologi din întreaga lume pentru tratarea definitivă a foliculitei.
O citez: “Lumina intens pulsată dectează doar firul de par, se transformă în energie şi este condusă la radacină pe lungimea acestuia. Astfel rădăcina este distrusă, fără să fie afectat ţesutul din jur. În urma acestui tratament, părul din zona respectivă începe să crească din ce în ce mai rar, mai subţire şi fin. Foliculita nu mai apare iar inflamaţiile prezente dispar în decurs de 3-4 sedinte.” declară medicul dermatolog Maria Jimenez.
Aşadar, vorbim despre epilarea definitivă. Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu mă epilez cu ceară de… nici nu ştiu când. Din liceu cred. Lamă n-am mai folosit de cel puţin patru ani pentru că mă irit şi nu fac nimic. Aşa că evident, mi-a trecut prin gând să apelez la epilarea definitivă. Numai că.. eu am firul de păr blonduţ şi subţire. Deh, blondă get beget! Fiecare cosmeticiană pe care am întrebat-o dacă ar funcţiona la mine IPL-ul mi-a spus că o să arunc banii degeaba. Că nu are cum, măi Adina, nu vezi ce blondă eşti?..

Alături de Cristina de la ShoppingTherapy.Com, la evenimentul Nomasvello
Şi iată că am mers la evenimentul Nomasvello. Şi iată că am aflat noutăţi.. şi iată-ma convinsă să încerc IPL-ul. Am mers la unul dintre sedii (în zona Unirea) pentru o testare, ceea ce vă invit şi pe voi să faceţi (este gratuită). Durează cinci minute, pişcă un pic (aş trişa dacă aş spune că nu doare deloc – dar pe lângă epilarea cu ceară caldă e răsfăţ!) şi puteţi afla dacă epilarea aceasta ar avea rezulatate la voi. Se pare că la mine vor fi – aşa spune aparatul!, de aceea săptămâna viitoare am prima şedinţă. După două ar trebui să se observe ceva, aşa că eu una aştept cu nerăbdare să văd minunea. O să scap de ceară sau nu? Dacă sunteţi interesate de evoluţie, vă voi relata ce şi cum. Până una alta, sper că v-am făcut curioase – într-adevăr, este mai scump, dar scutiţi timp şi pe termen lung bani. Şi cine nu ar vrea să aibă o piele fără fir de păr luni la rând?..
În cazul în care aţi făcut până acum şedinte de epilare definitivă, experienţa voastră m-ar ajuta. 
***
Vă pup şi vă trimit un zâmbet! Şi nu uitaţi: dacă vreţi să fiţi la curent cu toate noutăţile FromMegwithLove, mă puteţi urmări prin / pe GFC (dreapta – Membri de Onoare), pe Facebook,  YoutubeTwitter, Instagram, Bloglovin şi imi puteţi scrie pe FromMegwithLove(at)gmail.com!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
62 Shares

1 reply added

Leave your comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.