Noutăţi CLEAR: relansare şampoane antimătreaţă

Fetelor, vă invit să vorbim astăzi despre păr!
Eu una recunosc – sunt o norocoasă. Am părul blond, iar asta face ca mătreaţa, în cazul în care se instalează (mai ales când folosesc trei şampoane, patru balsamuri, un souffle, o spumă, două fixative şi altele pe săptămână în păr de dragul testării) să fie destul de greu vizibilă. Dar ce facem cu fetele care au părul şaten, brunet, roşcat? Ce facem când vedem că prinţul călare pe-un Cayenne are mătreaţă pe cămaşa proaspăt călcată? Parcă strâmbăm un pic din nas, pentru că, nu e aşa – mătreaţa nu este cel mai plăcut lucru care se poate instala pe scalp..
Apariţia mătreţii duce la pierderea încrederii în sine, conform unui studiu. Responsabilă de apariţia ei este Malassezia, o ciupercă ce trăiește pe scalpul sănătos al majoritații adultilor, dar care uneori se înmulțește necontrolat datorită factorilor externi ce slăbesc bariera naturală de protecție a pielii capului. Tehnologia folosită în șampoanele antimătreață obișnuite se concentrează doar pe înlăturarea ciupercii Malassezia, acesta fiind motivul pentru care problema mătreții este rezolvată doar temporar. 9 din 10 persoane care au mătreață susțin că aceasta reapare după o anumită perioadă de timp.
În acest context, şamponul antimătreață CLEAR se relansează și aduce pe piața din România o gamă mai largă de șampoane, 6 variante pentru femei și 5 pentru bărbați, dedicate fiecărui tip de păr. Produsele beneficiază de o formulă nouă, un nou design de ambalaj și un nou gramaj (250ml în loc de 200 ml), oferind astfel cu 25% mai multă protecție împotriva mătreții.
Noutăţi CLEAR: relansare şampoane antimătreaţă
Noua generație de șampoane CLEAR pentru femei conține Nutrium 10, o tehnologie unică antimătreață cu eficiență dovedită clinic. În ceea ce priveşte CLEAR Men, gama este creată 100% pentru bărbați, fiecare șampon din gama conţinând BioNutrium 10, o tehnologie unică antimătreață ce combină Zinc Pyrithione și Climbazole. CLEAR este șamponul antimătreață pentru bărbați numărul 1 în lume.
Formula inovatoare CLEAR, Nutrium 10 pentru femei, respectiv BioNutrium 10 pentru bărbați, cu agenți antimătreață și ingrediente nutritive, pătrunde în profunzime și ajută la activarea barierei naturale de protecție a scalpului, prevenind astfel reapariția mătreții.

Gama completă CLEAR pentru femei:

Noutăţi CLEAR: relansare şampoane antimătreaţă
 • Scalp Oil Control (Păr cu tendință de îngrășare)
 • ICE Cool Menthol (Păr normal)
 • Damaged & Colored (Păr vopsit și degradat)
 • Intense Hydration (Păr uscat)
 • Soft &Shiny Hair (Păr normal)
 • Anti –Hair Fall (Păr fragil, cu tendință de cădere)

Gama completă CLEAR pentru bărbaţi:

Noutăţi CLEAR: relansare şampoane antimătreaţă
 • 24H Fresh (Păr normal)
 • Cool Sport Menthol (Păr normal)
 • Classic Action 2 in1 (Pentru toate tipurile de păr)
 • Refreshing Grease Control (Păr cu tendință de îngrășare)
 • Anti Hair Fall (Păr fragil, cu tendință de cădere)

Prețuri recomandate – online le găsiţi aici:
Șampon CLEAR MEN / WOMEN 250ml – 15,65 RON
Șampon CLEAR MEN/ WOMEN 400ml – 22,15 RON

În ceea ce mă priveşte, nu o să va mint: nu îmi amintesc să fi încercat vreun şampon Clear, pentru că mereu când am probleme apelez la Head & Shoulders. Însă am decis să testez şi eu, când va fi cazul, două dintre variantele dedicate femeilor: Anti –Hair Fall (Păr fragil, cu tendință de cădere) şi Scalp Oil Control (Păr cu tendință de îngrășare). Sper că nu prea curând 🙂 În orice caz, vă voi ţine la curent: oare va reuşi Clear să dea şah mat mătreţii?
Noutăţi CLEAR: relansare şampoane antimătreaţă

Până una alta, voi aţi încercat vreun produs din gama Clear? Care este preferatul vostru? Cum v-aţi înţeles?
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

11 Discussion to this post

 1. trebuie sa-l testez si eu pe cel pt par gras

 2. Waa, super! Mie îmi plac foarte mult şampoanele Clear, îmi priesc (iar pentru mine asta deja e o reuşită :)) ).

 3. Am avut o perioada cand nu mai scapam de cojite, cu head and shoulders nu m-am inteles niciodata, asa ca am luat de la farmacie selsun blue, care a avut efecte, acum nu stiu ce sa spun ca si alimentatia am schimbat-o si am observat ca si ea influenteaza. Nu am incercat Clear, dar stiu ca multe persoane au o parere tare buna despre el, si l-as incerca si eu daca problema cojitelor va reapare.:-*

 4. Ohhh Vali al meu il foloseste doar pe cel 2in1, dar nu il gasesc in magazine in varianta mare! Mai nou, si eu il folosesc…am vazut ca imi face bine, dar cred ca imi voi lua unul mic pentru femei, sa-l incerc.
  Ai idee pe unde sa ma uit dupa varianta mare la cel Men 2in1?

 5. […] moooor când am mătreaţă. Aşa se explică încă un flacon de H&S şi unul de Clear. Fără rezultat, de data […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fii la curent cu tot ce mişcă pe FromMegwithLove.Ro! Hai şi pe Facebook: