Concurs: Fii ambasadoarea frumuseţii Silhouette!

Bună dimineaţa, fete frumoase!
Mi-am propus să începem săptămâna cu un concurs, lucru care sper că o să vă bucure :). Mai întâi însă, vă voi prezenta pe scurt Centrele de Slăbit şi Înfrumuseţare Silhouette. De ce? Simplu: în ultimele două săptămâni am avut parte de două răsfăţuri în locaţia din Dorobanţi. Mai exact, am fost invitată să testez două tratamente faciale: Guinot Hydradermie şi Academie Major cu uleiuri esenţiale.
Sunt aproape sigură că nu vă spune nimic numele lor, aşa că o să vă povestesc pe scurt despre fiecare. În primul rând, pentru mine a fost prima oară când am păşit pragul unui centru Silhouette. M-a impresionat deschiderea fetelor, amabilitatea şi zâmbetele lor. Ştiţi cât de mult ţin la lucruri din acestea: în sfârşit am găsit locul în care clientul este tratat incredibil de frumos!
După câteva minute petrecute în recepţie am mers în camera de la etaj pentru primul tratament: Guinot Hydradermie.
Acesta include un masaj facial şi se realizează cu un aparat inovator, care permite penetrarea profundă a ingredienţilor activi din serumurile gel folosite datorită dublei ionizări oferite e aparat. Guinot Hydradermie este dispobil în şapte variante, în funcţie de tipul de piele şi obiectivul tratamentului. Rezultatul: o piele mai întinsă, luminoasă, oxigenată, vizibil întinerită!
Tratamentul durează aproximativ 30-35 de minute şi include o demachiere, un peeling, aplicarea unei măşti şi evident manevrele realizate cu aparatul. De asemenea, masajul facial vă va face să vă relaxaţi şi să uitaţi, măcar pentru câteva momente, de tumultul vieţii de Bucureşti.

Al doilea tratament facial a urmat după două săptămâni şi reţinusem doar “uleiuri esenţiale”. Pe scurt, un răsfăţ la superlativ datorită tehnicilor de masaj manual şi uleiurilor din lavandă, busuioc şi eucalipt. Mi-a plăcut foarte mult Academie Major şi am reuşit să mă detensionez şi să mă relaxez rapid.
Ambele tratamente îşi lasă amprenta asupra tenului; îl veţi observa mai curat, luminos şi hidratat. O încântare să-l priviţi în oglindă! 
Şi pentru că nu vreau doar să mă credeţi pe cuvânt, ci să încercaţi pe pielea voastră aceste răsfăţuri, am decis împreună cu Silhouette să oferim şansa unei cititoare FromMegwithLove să testeze Guinot Hydradermie şi Academie Major cu uleiuri esenţiale!
Sper că vă surâde ideea – eu vă pot spune doar că veţi fi foarte încântate! 
Pentru a fi pe lista de participante din care voi alege un nume, paşii sunt simpli:
1. Daţi like paginii de Facebook Silhouette şi FromMegwithLove.Ro;
2. Daţi share public acestui articol şi lăsaţi linkul;
3. Răspundeţi întrebării: Cum vă menţineţi chipul perfect pe perioada verii?
4. Lăsaţi o adresă de email.
Câştigătoarea va putea alege locaţia în care va efectua cele două tratamente (Silhouette Unirea sau Dorobanţi Bucureşti). Concursul se desfăşoară între 6.10.2014 – 20.10.2014, fiind înscrise în concurs persoanele care îndeplinesc toate condiţiile listate mai sus.
***
Tenul uneia dintre voi va fi răsfăţat cu aceste două tratamente în această toamnă şi sinceră să fiu, abia aştept impresiile!
Vă pup şi vă trimit un zâmbet!
Later edit: Cititoarea FromMegwithLove.Ro care va fi răsfăţată cu cele două tratamente faciale este:

Felicitări, Cristiana! Aştepăm să ne povesteşti cum ţi-a plăcut la Silhouette 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

15 Discussion to this post

 1. https://www.facebook.com/roxana.mirela.9/posts/701797843224321
  Pe perioada verii imi pastrez tenul perfect hidratandu-ma corespunzator, consumand lichide suficiente, dar si folosind o crema hidratanta cu factor de protectie.

  roxanamirela77@gmail.com

 2. coco says:

  Super! Sa lasam fetele din Bucuresti!!

 3. Raluca Ene says:

  Pe perioada verii imi mentin chipul perfect hidratandu-ma atat de la interior cat si de la exterior prin consumul a 2 litri de apa pe zi si prin folosirea de creme hidratante cu factor de protectie ridicat, potrivite tenului meu uscat spre mixt. De asemenea vara consum fructe si legume care contin multa apa precum pepene, struguri, castraveti.

  Share pe FB: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1490160451251612
  Email: ene_sofia@yahoo.com

 4. Iuliana Simona Ghizdavu: noapte buna, sweetie :*

 5. In fiecare dimineata aplic o crema cu SPF 20 sau chiar mai mare, pentru ca altfel imi apar tot felul de pete si pistrui de la soara. In rest rutina este aceiasi ca si in celelalte anotimpuri, il curat/demachez, aplic o crema hiratanta, si o data pe saptamana aplic o masca pentru gomaj facuta in casa.
  Share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/748561785215474
  mail: michaela.mitran@gmail.com
  Fb: Mihaela Mitran

 6. Ciudat, ca la mine merge. Iti las un mesaj pe facebook cu un print screen, aici nu vad cum as putea insera o imagine. Te pup

 7. […] v-aţi înţeles? Vă pup şi vă trimit un zâmbet! Nu uitaţi de concursul activ pe blog – Fii ambasadoarea frumuseţii Silhouette şi de noul meu canal de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *