Un gloss pe care buzele mele il iubesc – CK Delicious Pout Flavored Lip Gloss

Delicious Pout Flavored Lip Gloss – Gloss de buze de la Calvin Klein este un gloss pe care il iu-besc! Atat si nimic mai mult. Cand l-am vazut prima oara, m-am gandit ca e preaaaa stralucitor. Prea multe particule, prea incarcat pentru mine, care stiti ca nu sunt fana sclipiceli. Insa chiar si asa, am decis sa comand unul. Pretul sau de 40 de lei (redus de la vreo 150) a fost factorul decisiv. Daca nu mi s-ar fi potrivit, asta e, pierdeam 40 de lei, nu 150 – m-am gandit eu 🙂
Calvin Klein Delicious Pout Flavored Lip Gloss
Insa atunci cand a ajuns comanda, m-am bucurat sa il descopar si sa fac cunostinta cu el. Asa mult, incat acum cred ca sunt la al doilea sau al treilea tub. Imi place foarte mult, este printre produsele mele preferate de la Calvin Klein.
Pe langa faptul ca straluceste discret si irizatiile sale sunt deosebite, are un gust absolut delicios si un miros dulce dulce!
Eu folosesc momentan nuanta 405, Pink Breeze, insa acasa ma asteapta si nuanta 401, Silverado. Pink Breeze nu este atat de roz precum pare; pe buze este o culoare finuta, care nu sare in ochi.
Mare atentie insa cu cine trebuie sa va intalniti, veti fi sclipiciosi amandoi daca va apropiati prea mult! ;)) De asemenea, glossul are o textura usor lipicioasa si fire din parul lung se opresc imediat pe buze.. Acesta e singurul lucru care nu-mi place. Numai ca pentru mine nu e un motiv solid pentru a nu-l mai folosi – depinde de gusturile fiecaruia.
Voi aveti vreun gloss de la Calvin Klein? Dar produse cosmetice, in general? Cum va impacati cu ele?

Comments

Article Tags :
Related Posts

2 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. auroratoma says:

    Este super! Il am si eu intr-o nuanta de piersica. L-am laudat un pic pe blog. Este intradevar un pic lipicios, dar este foarte rezistent.Imi place ca arata natural pe buze si nu simt gustul acela care ma duce cu gandul la benzina atunci cand il "mananc".

    Pup!