Dezamagire pe toata linia

Incet incet m-am apucat sa sterg paianjenii de prin casa, praful, sa scotocesc prin dulapuri/sertare si sa mai arunc ce a expirat intre timp si asa mai departe.
Am ajuns in balcon si in bar am gasit una dintre cutiile mele cu ceaiuri pline de .. ganganii. Desi cutia a fost inchisa, au gasit nemernicele loc si s-au strecurat inauntru.

Mi-au facut praf plicurile de Fares, si-au facut de cap dupa cum au vrut. Si cu mare mandrie se foiau de colo colo cand am deschis cutia..

Clar, nu mai era nimic de salvat, doar de aruncat..

Intr-adevar, nu a umblat nimeni timp de cateva luni la plicurile acestea, locul a fost uscat si intunecos.. chiar si asa, plicurile au fost atacate cu succes.
Stiu ca nu e un post tocmai placut, dar voiam sa va intreb pe voi: ce solutii aveti pentru a tine ganganiile departe de plicurile de ceai? De condimente? De faina?

Comments

Article Tags :
Related Posts

9 Discussion to this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Anonim says:

  Lasa, Megut nu fi supi 😉

  Pisu'

 2. Liz says:

  eu dau cam odata pe an prin casa cu solutii. N-am ganganii dar e solutia cea mai buna pt a nu avea nici tantari, nici muste. Nu se apropie nimeni de casa 🙂

 3. Catallina says:

  Asa am patit si eu…am aruncat si…nu mai am asa stoc mare de ceaiuri acum, doar ca sa evit iar intamplarea :(.

 4. MeG says:

  Imi pare rau ca si tu ai trecut prin asta! La mine aceleasi nenorocite isi facusera cuib cu alta ocazie intr-un borcan plin de condimente uscate.
  Jur ca nu stiam de unde sunt, pana le-am descoperit am scotocit peste tot, am aruncat iarasi ceaiuri..

 5. Krista says:

  Eu incerc sa nu pastrez ceaiurile mai mult de 2 luni si le depozitez in cutie de plastic inchisa.

 6. MeG says:

  Krista, eu am fost plecata de acasa cateva luni si.. n-am luat decat o cutie sau doua de ceaiuri la mine. Restul.. vezi si tu ce am gasit 🙁

 7. Cu Lore says:

  Din fericire, la mine o cutie de ceai nu sta mai mult de o luna, sunt mare bautoare.
  Intrebare, caci vad ca folosesti si tu caseta de comentarii facebook, cum faci sa primeste notificare cand comenteaza cineva? Eu nu primesc, se posteaza fara sa aprob. Mersi:*