Crabtree & Evelyn – Wisteria/Glycine EDT – review

Buna dimineata, fete dragi! Ne continuam povestea parfumata cu…
Al doilea parfum pe care l-am luat de la Crabtree & Evelyn: pe numele sau, Glycine/Wisteria. Un parfum pe care l-am placut pe loc 🙂 si pe care trebuie sa va spun ca nu l-am mai intalnit pana acum. Bine, brandul in sine este nou pentru mine (asa cum va spuneam si in articolele anterioare, din cate stiu eu, in Romania nu exista acest brand). Dar in acest moment eu ma aflu in Malaezia, iar aici sunt destul de multe magazine ale brandului prin care ma pot plimba.
Parfumul ne incanta cu note de wisteria (se foloseste acelasi cuvant si in romana, puteti da un search pe Google si vedeti cum arata floarea), trifoi (o fi cu patru foi? 🙂 ), liliac, lemn de santal, mosc si caprifoi. E un parfum cald, floral, care imi inspira liniste :). A fost scos pe piata in 2003.
Wisteria reda romantismul, feminitatea; este un parfum dulce.
Eu am luat EDT (apa de toaleta), insa se comercializeaza si sub forma de EDP (nu aveau in magazin, altfel as fi luat EDP). A fost in jur de 170 lei/100 ml.

Daca aveti ocazia, incercati-l!

Later edit: Acest articol despre Crabtree & Evelyn – Wisteria/Glycine EDT a fost scris in 2011. Intre timp, Crabtree & Evelyn a sosit si pe piata din Romania, asa ca banuiesc ca parfumul se gaseste si la noi. Chiar ar trebui sa le fac o vizita, imi amintesc ca aveau produse care aratau bine si in plus, erau disponibile arome mai putin obisnuite. Nu stiu pe voi, dar pe mine ma atrage acest lucru 🙂

Comments

Article Tags :
Related Posts