Unghiute in doua culori!

Acum vreo doua saptamani am folosit doua culori pentru a-mi face unghiile. Cum am facut?
Bineinteles, am inceput cu baza Mavala (e singura pe care o am aici). Apoi am aplicat scotch pe unghie, in diagonala. Dupa ce am terminat de ‘sigilat’ toate degetele, am dat prima culoare – China Glaze “For Audrey” (albastrul deschis). Am asteptat sa se usuce bine, am tras usor scotch-ul si apoi am inceput sa umplu restul de unghie cu oja turcoaz de la Essence, Colectia Show your feet!, nuanta 10 “In the Jungle”.
Pentru ca mi s-a parut trecerea de la o culoare la alta prea brusca, am luat o scobitoare si am mers in zig-zag pe linia dintre cele doua oje.
Si-a iesit asta!

Mi-a placut mult combinatia, probabil o voi reface!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

2 Discussion to this post

 1. Denysaa Onisie says:

  Este un model foarte reusit! Imi plac unghiile in 2 culori dar,acasa niciodata nu mi-au reusit.Am facut si eu metoda cu scoch-ul dar,in loc sa imi ramana oja pe unghie s-a liput de scoch pff… 🙁 dar,in fine nu am incercat de la aceste doua firme care tu le-ai mentionat cred ca sunt mult mai bune de cele care le am eu la 10 lei :)).Imi place foarte mult blogul tau!Continua tot asa.

  • MeG says:

   Deny, iti multumesc pentru vizita si pentru comentariu! Eu zic sa ai mai multa rabdare atunci cand dai prima culoare, pentru ca oja sa se usuce bine! Am incercat si cu ojute mai ieftine si sunt sigura ca o sa iti iasa si tie 🙂
   Pupic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *